Decoratiuni magice cu Ferrero

Creează clipe de Ć®ncĆ¢ntare cu decorațiuni originale inspirate de Ferrero
Ǝn perioada sărbătorilor de iarnă, bucuria vine mai ales din lucrurile simple, dar făcute cu pasiune. Așa cum este masa de Crăciun, Ć®n jurul căreia Ć®i adunăm pe cei dragi, sau casa decorată Ć®ntr-un stil cĆ¢t mai personal. Urmărind tendințele Ć®n domeniu, Ferrero lansează o colecție cu decorațiuni festive Do It Yourself (DIY) originale, care se realizează ușor, cu materiale accesibile și cu specialitățile Ferrero Rocher, Raffaello și Mon ChĆ©ri.
Ǝn noua ediție, Ferrero Ʈți arată cum farmecul vine la tine acasă și cum poți crea, cu mici trucuri, decorațiuni de efect. Fie că dorești să decorezi masa Ć®ntr-un stil elegant, să Ć®mpachetezi și să personalizezi cadouri Ć®ntr-o manieră inedită sau să decorezi casa ca Ć®n povești, ideile creative de la Ferrero te inspiră să realizezi singură ornamente sclipitoare, care vor lumina fiecare moment al acestor sărbători.
Pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro, poți găsi peste 40 de idei creative care pot fi realizate și reinterpretate Ć®n stilul tău caracteristic. Pentru mai multă savoare și rafinament, adaugă Ferrero Rocher, Raffaello sau Mon ChĆ©ri, și creează clipe de Ć®ncĆ¢ntare pentru cei dragi.
Sezonul acesta, micile opere de artă se construiesc din materiale modeste cum ar fi sĆ¢rma artizanală și piunezele. Ambalajele de produse alimentare ca sticle, conserve, borcane sunt reinterpretate Ć®n decorațiuni unice, Ć®ncĆ¢ntătoare, cu minim efort. Referitor la culori și accesorii, nu există limite; tot ce strălucește și transmite spiritul magic al Crăciunului este permis. Culorile Ć®ntunecate, cum ar fi negrul, gri Ć®nchis și antracitul, asociate cu nuanțe aurii și arămii, fac ca decorațiunile care le conțin să strălucească elegant din toate unghiurile din care le-ai privi, atrăgĆ¢nd toată admirația. Peisajele de iarnă, Ć®n alb sau gri deschis, constituie un contrast emoționant pentru iubitorii acestui anotimp.
 
De asemenea, anul acesta sunt Ć®n tendințe modelele Ć®n carouri și peisajele nostalgice care transmit o poveste frumoasă. Pe lĆ¢ngă acestea, decorurile clasice tradiționale, cum ar fi motivele victoriene sau scrierile ornate, inspiră decorațiunile de tip Advent, oferind un farmec retro și un efect aparte Ć®ncăperilor Ć®n care sunt amplasate.
Decorațiunile Festive 2017 inspirate de Ferrero, realizate cu Ferrero Rocher, Raffaello și Mon ChĆ©ri, combină tehnici moderne și materiale artizanale pentru a fi reinterpretate Ć®ntr-o manieră originală. Toate propunerile DIY necesită materiale ușor de procurat, sunt explicate pas cu pas și sunt ușor de realizat.

 

Idei originale pentru decorațiuni 2017

Creativitate cu HƂRTIE


         Ai nevoie de:
Hartiuțe pentru brioșe și praline (simple și cu model)
Lipici
Cadouri Ć®mpachetate Ć®n negru și auriu
Ferrero Rocher

Poți da frĆ¢u liber creativității cu aceste cadouri Ć®mpachetate Ć®ntr-un fel special. Decorează, pictează sau pliază cupele de hartie de la specialitatile Ferrero Rocher Ć®n orice fel vrei, pentru a avea elemente cu modele diferite. Lipește micile opere de artă pe cadouri și adaugă un plus de farmec cu Ferrero Rocher.



Arta cu SƂRMĀ
 
 
   Ai nevoie de:
SĆ¢rmă de 2mm
Patent
Banda adeziva
Crenguțe verzi (de brad, pin, eucalipt)
Sfoară verde, subțire
Perforator
Sfoară neagră, groasă
Raffaello

SĆ¢rma este foarte populară Ć®n acest sezon, fiind foarte flexibilă și versatilă. Ǝndoaie sărma Ć®n formă de simboluri festive, Ć®mpreunează capetele sĆ¢rmei și Ć®nfășoară-le Ć®n banda adezivă. Perforează cu atenție marginea de sus a ambalajelor de praline, treci sfoara verde prin găuri și atașează-le de sĆ¢rmă Ć®mpreună cu crenguțele. Formează agățătoare Ć®n punctul Ć®n care vrei să le atĆ¢rni, iar la final, treci sfoara neagră prin agățătoare și atĆ¢rnă simbolurile din sĆ¢rmă pe perete.
 

PAHARE preţioase

         Ai nevoie de:
Foarfece
Mărgele rosii
Trei pahare mici
Tava rotundă sau farfurie mare
Două lumĆ¢nări mici, albe
Globuri mici, roșii
Mon ChƩri

Taie sĆ¢rma cu mărgele la o lungime care să poată Ć®nconjura paharul de 4-5 ori și pune mărgelele pe ea. Apoi, Ć®nfășoar-o Ć®n jurul paharelor așa cum Ʈți place. Pune paharele pe o tavă sau o farfurie Ć®mpreună cu globurile roșii și adaugă cĆ¢te o lumĆ¢nare albă Ć®n două dintre ele. Umple al treilea pahar cu Mon ChĆ©ri. 


Pentru mai multe idei de decorațiuni, instrucțiuni detaliate și șabloane gata de imprimat accesați www.decoratiuni-magice.ro.

Publicar un comentario

1 Comentarios