Lioele Triple Solution BB Review


Hello!

Astazi am sa va vorbesc despre minunata BB cream de la Lioele .

Produsul vine ambalat intr-un recipient de 50 ml tare dragut si feminin. Are pompita pentru dozaj si astfel evitam contaminarea produsului .
Spf 30



Pot spune cu siguranta ca are o acoperire completă. Dacă il aplicam cu degetele acoperirea este mica spre medie , dar daca este folosit ca aplicator un beauty blender sau o pensula acoperirea poate fi chiar full. Are si un usor efect de albire fiind perfecta pentru persoanele ce  au tenul deschis la culoare.

 As spune ca are un finish natural. Dacă ai tenul gras (ca mine), atunci este preferabil sa aplici si o pudra pentru a fixa produsul pe ten. Acest BB oferă o strălucire deosebita si face ca tenul sa para mai sanatos.


Textura este cremoasa , se aplica foarte usor ,nu se usuca urat si aspectul este cat se poate de natural. Eu l-am purtat cam 14 ore si a fost necesar doar un mic retus dupa 6-7 ore.

As recomanda acest BB pentru toate tipurile de piele. De la ten uscat la gras, cred că o mulțime de persoane ar fi incantate de acest produs.  

Daca tenul este uscat nu se recomanda fixarea cu pudra

Este un produs ideal atunci cand se doreste acoperirea perfecta fără ca tenul sa fie incarcat.



"Lioele Triple the Solution BB Cream este un produs 3 in 1 revolutionar:
1. Un fond de ten cu putere mare de acoperire ce ofera un finish impecabil, semi-mat
2. Un BB Cream ce calmeaza, hraneste si hidrateaza intens pielea cu tripla functie (extractele de capsuni si mandarine albesc/ilumineaza tenul, acidul hialuronic si iaurtul au efecte anti-rid/anti- imbatranire, iar extractul de radacina de lemn dulce si ylang-ylang calmeaza pielea si reduce inflamatiile locale).
3. O crema de protectie solara cu factor de protectie SPF 30 / PA++ ce blocheaza atat radiatiile UVA, cat si cele UVB "


Voi l-ati incercat?
Va multumesc pentru vizita!
Bye!