Crema contur ochi - Ivatherm


Hello!

De ceva timp ma zbat cu o "problema" de care numai pot scapa...cearcanele.
 In cazul meu cearcănele sunt cauzate de oboseală sau prea multe ore petrecute Ć®n faÅ£a calculatorului. Am cautat o solutie pentru a diminua aspectul lor inesteic si  nimic nu a fostde folos. De ceva vreme folosesc crema pentru conturul ochilor de la Ivatherm, si sunt foarte incantata de efectele ei.



Textura cremei este foarte usoara si se absoarbe rapid in piele, hidrateaza foarte bine iar anticearcanul se fixeaza mai bine atunci cand o folosesc. Despre efectul antirid nu pot sa ma pronunt pentru ca deocamdata nu am probleme de genul asta dar, in aceste 3 luni de cand o folosesc am observat o imbunatatire considerabila a zonei din jurul ochilor.Pe langa alte ingrediente minunate contine  apa termala de la Herculane cu proprietatile ei calmante, antiiritante.


Compozitie:
"Viniferol®, extras din tijele vitei-de-vie de Bordeaux, este unul dintre cei mai noi si eficienti agenti antirid si anti-age. Datorita actiunii tintite asupra expresiei proteice a genelor implicate in proliferarea si diferentierea celulelor pielii, Viniferolul restructureaza si regenereaza pielea in profunzime. (Testele efectuate pe extras de piele au demonstrat modificari corelate cu reducerea diferentierii si stimularea proliferarii celulare). Prin puterea sa antioxidanta, restabileste echilibrul metabolic al celulelor pielii, avand ca rezultat incetinirea dezorganizarii celulare.
Complexul MDI, extras din cartilagiu marin, asigura reducerea semnificativa a cearcanelor si pungilor periorbitare.
Untul de Karite ( Butirospermum parkii ) si uleiul de migdale dulci contribuie la sanatatea pielii, aducandu-i vitaminele si acizii grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare.
Alfabisabolol este antiinflamator binecunoscut, obtinut din Vanilomopsis Eritropapa, arbore din Amazon.
Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante, antiiritante. Pielea devine neteda, supla si elastica."




Mie imi place! Chiar daca cearcanele nu au disparut ( nici nu cred ca au de gand sa o faca ) zona de sub ochi arata mult mai bine..pare ca este intradevar hidratata corespunzator. 
Voi va confruntati cu aceasta problema? Ce solutii aveti?