Particip la Superblog 2014


Hello!

Intre 1 octombrie - 30 noiembrie 2014 se desfasoara a 9-a editie de *Superblog. Este prima competitie de blogging la care particip si abia astept sa vad cum se va desfasura . Wish me luck (creativitate si inspiratie ) !!!



*SuperBlog este cea mai longevivă competiție din blogosfera romĆ¢nească. Lansată Ć®n toamna anului 2008, SuperBlog a Ć®nregistrat, Ć®n cele 8 ediții organizate pĆ¢nă acum, peste 1300 de participanți și mai bine de 18.000 de articole, pe teme dintre cele mai diverse.
 SuperBlog 2014 se va desfăşura Ć®n perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2014 şi invită bloggerii participanți să-şi demonstreze creativitatea, să cĆ¢Č™tige recunoaștere și premii exersĆ¢ndu-și pasiunea pentru blogging. Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog Ć®n limba romĆ¢nă, creativitate și dorința de a te afirma scriind articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiÅ£iei. Ǝn SuperBlog ai ocazia sa te Ć®ntreci cu tine și cu ceilalți, Ʈți testezi abilitățile de blogger, cunoști branduri interesate de social media și colegi de blogosferă.


Bye!!!