Shopping haul

Zilele astea am profitat de niste reduceri si am cumparat cateva produse cosmetice pe care le doream de ceva timp. 
la Roche-Posay Effaclar AI crema tratament acnee Am cumparat de la Roche-Posay Effaclar AI, tratament local pentru tratarea cosurilor pret 49 lei. L-am mai folosit si acum cativa ani dar am renuntat la el in favoarea brevoxyl-ului. Si drept bonus pentru cumpararea acestui produs am primit kit-ul Effaclar cadou. Acest kit contine produse mini ca: Apa termala la Roche Posay 50 ml, effaclar gel de curatare cu apa 15 ml (2 bucati), efffaclar duo + 3 ml, effaclar k+ 3 ml, cicaplast balsam b5 3 ml si Toleraine teint fond de ten corector 1 ml (2 buc). 
kit mini la Roche-Posay Effaclar crema tratament acnee
 Daca va face cu ochiul vre-un produs din aceasta gama, aveti pe pagina de facebook La Roche Posay lista cu farmaciile ce ofera acest kit, pe al meu l-am luat din farmacia Ana Maria de la piata Vitan si bonus fetele de acolo mi-au dat si un kit de mostre Vichy.
kit mostre Vichy idealia liftactiv neovadiol
 La Emag sunt niste reduceri foarte interesante iar eu nu am putut sta deoparte si mi-am cumparat doua bucati crema de corp Givenchy Ange ou Demon, care miros divin. Pretul pentru o crema de corp de 30 ml a fost 16 lei.
crema de corp inger si demon Givenchy

Si pentru ca intotdeauna am fost fascinata de eyebrow razor, lama pentru sprancene, am ajuns la DM si mi-am cumparat un set de trei bucati. Se presupune ca este solutia de urgenta atunci cand nu ai mult timp la dispozitie dar vrei sa ai sprancene aranjate perfect.
eyebrow razor ebelin

Atat pentru astazi, voi ce produse cosmetice ati mai cumparat in ultima perioada?