Wish-list ebay - pensule, accesorii and stuff

Sunt un pic (mai mult) maniaca cĆ¢nd vine vorba de chilipiruri. Majoritatea lucrurilor mărunte le cumpăr de pe ebay, și bine fac. Mi-am făcut o listă imensa Ć®n care tot adaug itemuri, cu gĆ¢ndul că am să le cumpăr şi culmea... știu/sper că toate o să Ć®mi fie folositoare šŸ‘.

Pe lista de astăzi se afla primele - pensule de machiaj unicorn. Mi se par foarte haioase şi inedite si Ć®n mod sigur atunci cĆ¢nd am să le folosesc fata ce va fi machiată va fi impresionată... cel puÅ£in vizualšŸ˜Ž. Adevărul este că nu am habar daca o sa fie folosibile sau nu dar...deh...fashion šŸ˜‚šŸ˜‚. Le-am găsit Ć®n seturi 5 sau 10 bucăţi, preÅ£ maxim 9 dolari.
Şi pentru că tot sunt la capitolul ăsta, mă chinui de vreo jumătate de an să Ć®mi iau un set de pensule ovale. Ǝmi tot pun Ć®n coş diverse variante dar niciuna nu pare să fie "the one "(deşi nu e mare diferenÅ£a la nivel esteticĆ®ntre ele). Dar zău că Ć®mi plac maxim şi pan la urmă o să cumpăr un oarecare set, sperĆ¢nd să fie cel mai mişto dintre toatešŸ’›. PreÅ£uri Ć®ntre 5-10 dolari. 
Vrei pensule Zoeva? Nu ai să Ć®Å£i cumperi de pe ebay šŸ˜… Dar... există varianta contrafăcută destul de decent. Adică, eu am pensule Zoeva originale (care costă o mică avere), dar am şi cĆ¢teva cumpărate de pe ebay şi pot spune că diferenÅ£a nu e atĆ¢t de mare pe cĆ¢t m-aş fi aşteptat. Varianta Ebay costa Ć®n jur de 10 dolari şi merită Ć®ncercată, mai ales că există şi la noi pe cĆ¢teva site-uri de renume și se vĆ¢nd la preÅ£uri destul de mari... variante tot contrafăcute šŸ‘€.
Ǝn lista de azi mi-am trecut şi nebunia de Silisponge, sau pseudo-silisponge. De fapt nu ştiu care poate fi diferenÅ£a Ć®ntre original şi contrafăcut din moment ce vorbim de acelaşi material. Vreau să Ć®l Ć®ncerc şi pe acesta, și Ć®n mintea mea am convingerea că foarte simplu aş fi putut folosi Ć®n schimb chiar şi pernuÅ£e de silicon folosite pentru tălpi. PreÅ£ 1-2 dolari.
Şi, pentru că trebuie să curăţăm pensulele, am găsit varianta grande de la brush egg. Un covoraş de silicon pentru chiuvetă, la doar 4 dolari. Mi se pare de vis pentru persoane leneşe ca mine, care se hotărăsc cu greu să Ć®ÅŸi spele pensulele.

Și dacă ai multe produse implicit ramai fara spatiu de depozitare. Eu Ć®ncerc pe cĆ¢t pot să economisesc spaÅ£iul folosit Ć®n casă, atĆ¢t cu cosmeticele cĆ¢t şi cu orice altceva. Şi Ć®mi tot iau cutii, cutiuÅ£e pentru depozitare iar ebay este locul unde am găsit o mulÅ£ime de variante de organizatoare senzaÅ£ionale la un preÅ£ derizoriu. Ǝn plus, dacă pleci Ć®n călătorie organizatoarele astea o să te salveze de la multă bătaie de cap. Double win, zic! Le găsiÅ£i la preÅ£ul de 5, maxim 8 dolari.
  
Dacă va Ć®ncĆ¢nta ceva şi vreÅ£i să vă dau mai multe detalii (preÅ£ exact, seller-ul de unde am cumpărat produsul său cum puteÅ£i să faceÅ£i şi voi cumpărături de pe ebay) nu ezitaÅ£i să Ć®ntrebaÅ£i. Sunt aici ca să vă ajut!)

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Buna ! De cateva saptamani ma tot invart si eu pe ebay si aliexpress dupa niste pensule Zoeva si nu numai.. nu am comandat niciodata pe site urile astea de teama sa nu fie de proasta calitate sau sa nu ajunga coletul, dar cred ca o sa imi iau inima in dinti :D Daca imi poti spune care este seller ul de unde ai cumparat pensulele Zoeva si cateva detalii despre comanda, ar fi super :D
    Ah, si foarte tare prima gentuta pentru cosmetice, ma tenteaza :)))

    ResponderEliminar
  2. Am dat de 2 ori comanda de cateva pensule fake Zoeva, dar nu au ajuns niciodata...asa ca m-am lasat pagubasa...desi imi doresc un set mare!

    ResponderEliminar