Wish-list ebay - pensule, accesorii and stuff

Sunt un pic (mai mult) maniaca când vine vorba de chilipiruri. Majoritatea lucrurilor mărunte le cumpăr de pe ebay, și bine fac. Mi-am făcut o listă imensa în care tot adaug itemuri, cu gândul că am să le cumpăr şi culmea... știu/sper că toate o să îmi fie folositoare 👍.

Pe lista de astăzi se afla primele - pensule de machiaj unicorn. Mi se par foarte haioase şi inedite si în mod sigur atunci când am să le folosesc fata ce va fi machiată va fi impresionată... cel puţin vizual😎. Adevărul este că nu am habar daca o sa fie folosibile sau nu dar...deh...fashion 😂😂. Le-am găsit în seturi 5 sau 10 bucăţi, preţ maxim 9 dolari.
Şi pentru că tot sunt la capitolul ăsta, mă chinui de vreo jumătate de an să îmi iau un set de pensule ovale. Îmi tot pun în coş diverse variante dar niciuna nu pare să fie "the one "(deşi nu e mare diferenţa la nivel esteticîntre ele). Dar zău că îmi plac maxim şi pan la urmă o să cumpăr un oarecare set, sperând să fie cel mai mişto dintre toate💛. Preţuri între 5-10 dolari. 
Vrei pensule Zoeva? Nu ai să îţi cumperi de pe ebay 😅 Dar... există varianta contrafăcută destul de decent. Adică, eu am pensule Zoeva originale (care costă o mică avere), dar am şi câteva cumpărate de pe ebay şi pot spune că diferenţa nu e atât de mare pe cât m-aş fi aşteptat. Varianta Ebay costa în jur de 10 dolari şi merită încercată, mai ales că există şi la noi pe câteva site-uri de renume și se vând la preţuri destul de mari... variante tot contrafăcute 👀.
În lista de azi mi-am trecut şi nebunia de Silisponge, sau pseudo-silisponge. De fapt nu ştiu care poate fi diferenţa între original şi contrafăcut din moment ce vorbim de acelaşi material. Vreau să îl încerc şi pe acesta, și în mintea mea am convingerea că foarte simplu aş fi putut folosi în schimb chiar şi pernuţe de silicon folosite pentru tălpi. Preţ 1-2 dolari.
Şi, pentru că trebuie să curăţăm pensulele, am găsit varianta grande de la brush egg. Un covoraş de silicon pentru chiuvetă, la doar 4 dolari. Mi se pare de vis pentru persoane leneşe ca mine, care se hotărăsc cu greu să îşi spele pensulele.

Și dacă ai multe produse implicit ramai fara spatiu de depozitare. Eu încerc pe cât pot să economisesc spaţiul folosit în casă, atât cu cosmeticele cât şi cu orice altceva. Şi îmi tot iau cutii, cutiuţe pentru depozitare iar ebay este locul unde am găsit o mulţime de variante de organizatoare senzaţionale la un preţ derizoriu. În plus, dacă pleci în călătorie organizatoarele astea o să te salveze de la multă bătaie de cap. Double win, zic! Le găsiţi la preţul de 5, maxim 8 dolari.
  
Dacă va încânta ceva şi vreţi să vă dau mai multe detalii (preţ exact, seller-ul de unde am cumpărat produsul său cum puteţi să faceţi şi voi cumpărături de pe ebay) nu ezitaţi să întrebaţi. Sunt aici ca să vă ajut!)

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Buna ! De cateva saptamani ma tot invart si eu pe ebay si aliexpress dupa niste pensule Zoeva si nu numai.. nu am comandat niciodata pe site urile astea de teama sa nu fie de proasta calitate sau sa nu ajunga coletul, dar cred ca o sa imi iau inima in dinti :D Daca imi poti spune care este seller ul de unde ai cumparat pensulele Zoeva si cateva detalii despre comanda, ar fi super :D
    Ah, si foarte tare prima gentuta pentru cosmetice, ma tenteaza :)))

    ResponderEliminar
  2. Am dat de 2 ori comanda de cateva pensule fake Zoeva, dar nu au ajuns niciodata...asa ca m-am lasat pagubasa...desi imi doresc un set mare!

    ResponderEliminar