Semi-permanent eyeliner Melkior review

Oficial vă zic că am toate variantele de tus de la melkior: tus de ochi lichid (alb şi negru), tus de ochi cremă, cake eyeliner şi tus semipermanent slim black. Şi nu, nu sunt nebună... doar îmi place maxim să experimentez tot felul de produse de genul ăsta.
 Astăzi e rândul tusului semipermanent să fie expus în faţa voastră. Ca majoritatea produselor Melkior cumpărate de mine, tusul de ochi a fost cumpărat la promoţie 1+1 (dacă îmi aduc bine aminte) la preţul de 32 lei.
Spre deosebire de favoritul meu pe viaţă(tusul lichid) acesta nu are un aplicator separat ci este integrat în "cariocă". Pentru începători tipul ăsta de eyeliner mi se pare genial pentru că nu necesită foarte mult control în aplicare şi e foarte uşor de corectat. Poţi să faci atât lini subţiri cât şi unele mai îndrăzneţe fără prea mare bătaie de cap. Nu este foarte lichid şi se usucă uniform, într-un timp foarte scurt. Finish-ul este semi mat. Ce e foarte mişto la tusul ăsta e faptul că nu se transfera şi, după demachiere rămâne o urmă subtilă că de tatuaj în locul în care a fost desenată linia de tus. Dacă demachierea se face riguros sau cu un produs bifazic dispare orice urmă de produs, no worries.

Aici aveţi testul pe mâna înainte şi după demachiere, aici a migrat în pliurile pielii (pe pleoapa însă nu am observat efectul ăsta).De reţinut: tipul ăsta de eyeliner trebuie să fie depozitat în poziţie dreaptă. După lungi testări am ajuns la concluzia asta,
asa lichidul e tot timpul în contact cu aplicatorul - gata de lucru.

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Si mie mi-a patat pleoapa dar imi curge din coltul exterior.. ca la nebuni. Deloc nu-mi rezista :(

    ResponderEliminar