Shopping de octombrie la Cosmetics beauty and hair 2017

Ce face Taitzel atunci când se plictiseşte? Îşi cumpără cosmetice...bineînţeles. Luna trecută am fost la un târg de cosmetice (Cosmetics beauty hair mai exact) şi mi-am îmbogăţit colecţia de cosmetice cu încă câteva produse.

Şi pentru că sunt o admiratoare înfocată a rujurilor (de orice culoare, mărime sau textură) primul stand care mi-a furat privirea a fost acela în care erau expuse rujurile lichide mate Muah. Nu prea ştiam eu cine ştie ce despre ele dar, pentru că varietatea de culori era incredibilă şi swatch-urile arătau trăsnet, am îndrăznit să îmi iau câteva... aşa doar pentru teste. Vă spun cu mâna pe inimă că m-am rezumat cu greu la doar şase nuanţe, le-aşi fi luat pe toate dacă al meu subconştient nu ar fi acţionat în timp util. Momentan rujurile se găsesc doar pe site-ul Cupio şi costă 30 lei.
Chiar dacă am vreo 4... hai 5 fonduri de ten desfăcute asta nu înseamnă că nu am nevoie de unul nou, nu? Ştiam din tutorialele de machiaj de pe instagram că fetele sunt înnebunite după corectorul şi fondul de ten LA Girl, aşa că atunci când am văzut produsele într-o vitrină la Andra cosmetics am hotărât că trebuie să încerc şi eu... măcar unul din ele. Cum corector nu aveau în nuanţa potrivită, m-am ales cu un nou fond de ten. Mare pagubă nu am făcut oricum, a costat vreo 45 lei.
Bugetul mic m-a împins şi către standul W7. Produse tare faine acolo, majoritatea dupe-uri după Benefit. Cum bronzer-ul Hoola mi-a zis adio vara asta după ce a fost extrem de abuzat, m-am mulţumit să îl înlocuiesc cu varianta W7 Honolulu. Atât vă zic, mult mai ieftin (aprox 20 lei) şi surprinzător de mişto.
Am trecut şi pe la standul NYX. Off doamne, mi-aş fi dorit să locuiesc acolo! Aveau o grămadă de seturi, cu rujuri, cu farduri, cu... de toate! Dar nah, pentru că trebuie să îmi ascult bugetul şi nu instinctul m-am rezumat la doar două produse (şi niciunul nu era ruj, dacă vă vine să credeţi). Şi doar la astea două pentru că mi-au fost dragi şi în trecut şi chiar cred că îmi lipseau din trusa de machiaj. Tuşul pentru sprâncene Tame&Frame şi paleta 3 Steps to Sculpt.
Şi nu uitaţi că asta a fost luna trecută, până în zilele noastre am mai cumpărat una-alta. Dar le păstrez pentru postările următoare... să fie cu suspans: D.

Voi aţi încercat vreun produs din cele enumerate mai sus? V-a impresionat ceva în mod deosebit?

Publicar un comentario

0 Comentarios