Shopping de octombrie la Cosmetics beauty and hair 2017

Ce face Taitzel atunci cĆ¢nd se plictiseşte? ĆŽÅŸi cumpără cosmetice...bineĆ®nÅ£eles. Luna trecută am fost la un tĆ¢rg de cosmetice (Cosmetics beauty hair mai exact) şi mi-am Ć®mbogăţit colecÅ£ia de cosmetice cu Ć®ncă cĆ¢teva produse.

Şi pentru că sunt o admiratoare Ć®nfocată a rujurilor (de orice culoare, mărime sau textură) primul stand care mi-a furat privirea a fost acela Ć®n care erau expuse rujurile lichide mate Muah. Nu prea ştiam eu cine ştie ce despre ele dar, pentru că varietatea de culori era incredibilă şi swatch-urile arătau trăsnet, am Ć®ndrăznit să Ć®mi iau cĆ¢teva... aşa doar pentru teste. Vă spun cu mĆ¢na pe inimă că m-am rezumat cu greu la doar şase nuanÅ£e, le-aşi fi luat pe toate dacă al meu subconştient nu ar fi acÅ£ionat Ć®n timp util. Momentan rujurile se găsesc doar pe site-ul Cupio şi costă 30 lei.
Chiar dacă am vreo 4... hai 5 fonduri de ten desfăcute asta nu Ć®nseamnă că nu am nevoie de unul nou, nu? Ştiam din tutorialele de machiaj de pe instagram că fetele sunt Ć®nnebunite după corectorul şi fondul de ten LA Girl, aşa că atunci cĆ¢nd am văzut produsele Ć®ntr-o vitrină la Andra cosmetics am hotărĆ¢t că trebuie să Ć®ncerc şi eu... măcar unul din ele. Cum corector nu aveau Ć®n nuanÅ£a potrivită, m-am ales cu un nou fond de ten. Mare pagubă nu am făcut oricum, a costat vreo 45 lei.
Bugetul mic m-a Ć®mpins şi către standul W7. Produse tare faine acolo, majoritatea dupe-uri după Benefit. Cum bronzer-ul Hoola mi-a zis adio vara asta după ce a fost extrem de abuzat, m-am mulÅ£umit să Ć®l Ć®nlocuiesc cu varianta W7 Honolulu. AtĆ¢t vă zic, mult mai ieftin (aprox 20 lei) şi surprinzător de mişto.
Am trecut şi pe la standul NYX. Off doamne, mi-aş fi dorit să locuiesc acolo! Aveau o grămadă de seturi, cu rujuri, cu farduri, cu... de toate! Dar nah, pentru că trebuie să Ć®mi ascult bugetul şi nu instinctul m-am rezumat la doar două produse (şi niciunul nu era ruj, dacă vă vine să credeÅ£i). Şi doar la astea două pentru că mi-au fost dragi şi Ć®n trecut şi chiar cred că Ć®mi lipseau din trusa de machiaj. Tuşul pentru sprĆ¢ncene Tame&Frame şi paleta 3 Steps to Sculpt.
Şi nu uitaÅ£i că asta a fost luna trecută, pĆ¢nă Ć®n zilele noastre am mai cumpărat una-alta. Dar le păstrez pentru postările următoare... să fie cu suspans: D.

Voi aÅ£i Ć®ncercat vreun produs din cele enumerate mai sus? V-a impresionat ceva Ć®n mod deosebit?

Publicar un comentario

0 Comentarios