Sneak Peek - Golden Rose Metals


Pentru ca trend-ul legat de cosmeticele mate tinde sa se schimbe, Golden Rose iese in fata in sezonul asta cu o noua gama de produse cu finish metalic. Metals by Golden Rose contine farduri lichide, rujuri jumbo si iluminatoare lichide.

Daca iubesti culorile de toamna o sa fi cu siguranta incantata de colectia asta.

"Rujul creion Metals Matte asigura un finisaj mat metalic de lunga durata. Contine perle metalice si pigmenti reflectivi. Se aplica usor si precis datorita ambalajului practic si texturii cremoase. Nu usuca si protejeaza buzele intrucat contine agenti de hidratare pe baza de aminoacizi, Vitamina E si Unt de Shea. Testat dermatologic."

 pret: 20 lei


Golden Rose Metals Liquid Glow Highlighter:

"Are o textura usoara, adaptabila, cu care se pot realiza dupa preferinte, atat o iluminare discreta cat si un finisaj plin de stralucire. Este usor de utilizat pentru a ilumina zona de deasupra pometilor, pe arcada, coltul interior al ochilor, puntea nasului, curbura de deasupra buzei superioare, centrul barbiei si al fruntii. Aplicati putin produs si apoi blenduiti usor cu degetele. Testat dermatologic."
pret: 25 lei 



Golden Rose Lac de Unghii Metals Metallic:

"Contine pigmenti si perle metalice extrem de fine ce asigura un finisaj in culori intense cu stralucire metalica, de lunga durata. Este usor de aplicat si are o putere mare de acoperire. Sunt 14 culori, una mai frumoasa ca cealalta."
pret: 10 lei



Golden Rose Metals Sculpting Palette
 "Paleta METALS SCULPTING este un trio de pudra pentru contur, iluminator si fard de obraz, pentru o conturare perfecta si un look proaspat. Asigura un machiaj bine definit cu sclipiri indraznete datorita pigmentilor reflectivi continuti de fardul de obraz si iluminator. 1. Aplicati PUDRA pentru contur(inchisa la culoare) in zonele pe care doriti sa le umbriti: sub pometi, pe linia fruntii, linia maxilarului si lateralele nasului sau pe tample pentru un plus de profunzime. 2. Aplicati iluminatorul in zonele pe care doriti sa le evidentiati si sa obtineti o luminozitate naturala: deasupra pometilor, pe arcade, puntea nasului, in curbura de deasupra buzei superioare, centrul fruntii si al barbiei. 3. Aplicati blush-ul pe obraji si lateralele fetei pentru un ten plin de stralucire si vitalitate. Testat dermatologic."
Pret: 50 lei

Publicar un comentario

0 Comentarios