Event: Beauty swap by BeautyBarometer

Hello!
Saptamana trecuta am participat la un eveniment inedit: Beauty swap by BeautyBarometer. Evenimentul s-a aflat la cea dea doua editie dar a fost prima editie la care a participat si domnia mea :D .
La invitatia Anei (initiatoarea eventului) o multime de fete din blogosfera s-au reunit sub acelasi acoperis cu un scop bine stabilit : discutii si swap de cosmetice.  
Pentru ca lucrurile sa iasa cum trebuie Ana a avut un ajutor de nadejde in persoana Danei, o fata super super super!


M-am reintalnit cu fete dragi mie : Ella, Kleo, Maria Dumitrescu si Alina Barbu.


Evenimentul a debutat cu o prezentare facuta de creatorul Melkior : Alexandre Eram. 
El ne-a povestit despre felul in care se poate dezvolta un brand si cat de important este ca acesta sa fie unic si povestea lui sa transmita cumparatorului sentimente sau emotii . Ne-a spus si despre Melkior si dorinta lor de a mentine calitatea produselor in timp ce pretul ramane la un nivel scazut.Apoi Adina Halas ( binecunoscuta pentru retetele sale de cosmetice naturale) ne-a povestit despre noua ei calitate, aceea  de blogger (pana acum Adina facea doar vlogging).


Corina Allan (blogger la "Pasagera") reprezentant Paula's Choice a vorbit despre importanta ingrijirea corecte a tenului.


Adela Manolache - make-up artist ne-a povestit despre experienta ei Youtube si ne-a dat cateva sfaturi, in cazul in care dorim sa publicam tutoriale pe aceasta platforma video.


Camelia Neaga - (Coltul Cameliei) ne-a vorbit despre experienta ei de blogger de mai bine de 6 ani.


Alti speakeri din cadrul evenimentului: Simona Adam - blogger la “Sanziene si Matraguna”, Bianca Mitrea - creator si patron Qi Cosmetics, Pavlina Marinova - CEO Pick N Dazzle, Mihaela Zimbreanu - salon Beauty Reveal, Alexandra Caciuriac - PR Marionnaud Paris, Olivia Dutu - reprezentant pentru Elmiplant si B.U. 

 Concluzia:  Am primit ponturi pentru a-mi imbunatatii blogul, am facut schimb de produse, am socializat si am primit si produse de testat de la sponsori, a fost o zi numai buna !

Credit foto: Iulian Sima


Multumesc pentru invitatie Ana si va multumesc si voua pentru vizita!
Bye!!!
Share on Google Plus

About Teodora Dobre

Heloo! The cat made me do it!!!
    Blogger Comment
T5 Badge -->