News: Hai la soare cu NOUL Ulei NIVEA Sun Protect & Bronze



MOOD DE VACANȚĂ: ACTIVAT

Hai la soare cu NIVEA Sun! 

Dacă e luna mai, e timpul să activezi mood-ul de vacanţă, de care, cu siguranţă, Ʈți era mult prea dor. NIVEA Sun dă startul verii şi te invită să petreci cĆ¢t mai mult timp la soare, alături de familie și prieteni.

Bronz? Da, pentru toată lumea! Ǝnsă chiar dacă ești nerăbdătoate să obÅ£ii cĆ¢t mai repede bronzul auriu, nu uita de sănătatea pielii tale și asigură-te că și cei dragi ție vor fi bine.

Bucură-te de un bronz natural şi sănătos cu noutatea anului de la NIVEA Sun: Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze care accelerează procesul de bronzare, Ć®n mod natural!


NOU! Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 30

Noul ulei NIVEA Sun Protect & Bronze are o formula mătăsoasă și delicată, cu o textură transparentă, ce se absoarbe rapid Ć®n piele. AvĆ¢nd o consistenţă uşoară şi rezistentă la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural de plante (extract din rădăcină de licorice sau lemn dulce Ć®n medicina chinezească) ce stimulează producÅ£ia de melanină proprie pielii, oferind un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată. ConÅ£ine un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea Ć®n profunzime.

Preţ: 34,02 Lei, 200 ml, SPF 30


FUN in the SUN

Nu uita de pielea sensibilă a celor mici!

NIVEA Sun Kids Spray colorat de protecţie solară SPF 50

Special destinat pielii sensibile a copiilor, Spray-ul colorat de protecÅ£ie solară de la NIVEA Sun protejează eficient chiar şi Ć®mpotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung. Emulsia este colorată Ć®n albastru, o adevărată distracție pentru cei mici. Ǝn momentul Ć®n care culoarea devine albă, emulsia trebuie reaplicată, pentru o maximă siguranță. Produsul oferă protecÅ£ie imediată şi are o rezistenţă la apă de lungă durată pentru ca micuÅ£ul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi.

Preţ: 45,99 Lei, 200 ml, SPF 50