Vara asta se poarta : protectia solara / Gerovital H3 Derma + spf 50

Hello!


Vara este in mod sigur reprezentata de distractia la soare! Asigurati-va insa ca nu va bucurati in exces de razele nocive, chiar daca ati tanjit o buna perioada dupa ele. 
Desi toată lumea este conștienta de posibila aparitie a cancerul de piele și rolul protectiei solare in prevenirea acestuia, detaliile care vor salva vieti sunt adesea surprinzătoare chiar și pentru consumatori avizați:


  • Este extrem de important să se aplice de protecție solara de fiecare data cĆ¢nd ieșiti din casa chiar daca purtati palarii sau umbrele. Acest lucru este valabil și pentru zilele in care cerul pare inorat pentru ca radiațiile UV patrund, de asemenea, printre nori.
  • Exista doua tipuri de radiatii de care trebuie sa tinem cont: UVA si UVB
  •  Spf-  factor de protectie solara. Aceasta este o masura a capacitatii de protecție solara impotriva lungimi de undă UVB. Cantitatea de UVB absorbită de SPF 15 este  aproximativ 93% si pentru SPF 50 este de aproximativ 98 %. Orice mai mare SPF 50 nu oferă o protecție mult mai mare, deci, SPF 30 este o alegere bună pentru inceput.
  • Protectia solara se aplica cu cel putin 20 minute inainte de a iesi afara.
  • Trebuie sa reaplicam protectie solara dupa cel mult doua ore pentru protectie optima.


Unul dintre produsele pe care l-am ales vara asta pentru protejarea pielii este : Gerovital H3 Derma + spf 50 . Este un produs destinat protectiei solare a bebelusilor si copiilor, dar eu zic ca e numai bun pentru intreaga familie.

Se aplica foarte usor, dar ca toate cremele de protectie solara, este un pic lipicioasa si lasa un  strat fin albicios. Nu contine parabeni, parfum, oxibenzonă, ulei de parafină, coloranÅ£i , alcool si este hipoalergenic.



 "Formula asigură o protecție ridicată și echilibrată pielii sensibile a copiilor Ć®mpotriva radiațiilor UVA/UVB, prin asocierea de filtre solare minerale și organice de ultimă generație. Produsul poate fi folosit inclusiv pentru bebeluşi.
 Uleiul natural ecocertificat Inca omega, bogat Ć®n acizi grași esențiali omega 3-6-9 și tocoferoli naturali, contracarează acțiunea distructivă a radicalilor liberi formați sub influența radiațiilor solare, protejează ADN-ul și membranele celulare, revitalizează pielea. Ǝmpreună cu untul de cacao, reface integritatea stratului hidrolipidic de protecție afectat prin expunerea la soare și Ć®mbunătăţește gradul de hidratare. Crema conține emulgator natural 100% ecocertificat și vitamina E care potențează acțiunea de neutralizare a radicalilor liberi nocivi."


 Voi ce produse folositi impotriva razelor nocive ale soarelui?

Va multumesc pentru vizita!
Bye!