Event: Beauty swap by BeautyBarometer

Hello!
Saptamana trecuta am participat la un eveniment inedit: Beauty swap by BeautyBarometer. Evenimentul s-a aflat la cea dea doua editie dar a fost prima editie la care a participat si domnia mea :D .
La invitatia Anei (initiatoarea eventului) o multime de fete din blogosfera s-au reunit sub acelasi acoperis cu un scop bine stabilit : discutii si swap de cosmetice.  
Pentru ca lucrurile sa iasa cum trebuie Ana a avut un ajutor de nadejde in persoana Danei, o fata super super super!


M-am reintalnit cu fete dragi mie : Ella, Kleo, Maria Dumitrescu si Alina Barbu.


Evenimentul a debutat cu o prezentare facuta de creatorul Melkior : Alexandre Eram. 
El ne-a povestit despre felul in care se poate dezvolta un brand si cat de important este ca acesta sa fie unic si povestea lui sa transmita cumparatorului sentimente sau emotii . Ne-a spus si despre Melkior si dorinta lor de a mentine calitatea produselor in timp ce pretul ramane la un nivel scazut.



Apoi Adina Halas ( binecunoscuta pentru retetele sale de cosmetice naturale) ne-a povestit despre noua ei calitate, aceea  de blogger (pana acum Adina facea doar vlogging).


Corina Allan (blogger la "Pasagera") reprezentant Paula's Choice a vorbit despre importanta ingrijirea corecte a tenului.


Adela Manolache - make-up artist ne-a povestit despre experienta ei Youtube si ne-a dat cateva sfaturi, in cazul in care dorim sa publicam tutoriale pe aceasta platforma video.


Camelia Neaga - (Coltul Cameliei) ne-a vorbit despre experienta ei de blogger de mai bine de 6 ani.


Alti speakeri din cadrul evenimentului: Simona Adam - blogger la “Sanziene si Matraguna”, Bianca Mitrea - creator si patron Qi Cosmetics, Pavlina Marinova - CEO Pick N Dazzle, Mihaela Zimbreanu - salon Beauty Reveal, Alexandra Caciuriac - PR Marionnaud Paris, Olivia Dutu - reprezentant pentru Elmiplant si B.U. 

 Concluzia:  Am primit ponturi pentru a-mi imbunatatii blogul, am facut schimb de produse, am socializat si am primit si produse de testat de la sponsori, a fost o zi numai buna !

Credit foto: Iulian Sima


Multumesc pentru invitatie Ana si va multumesc si voua pentru vizita!
Bye!!!