Un parfum modern, romantic: Tresor In Love by Lancome

Unul dintre parfumurile mele preferate este Tresor In Love by Lancome. O mireasma plina de romantism si feminitate, perfecta petru orice ocazie si orice varsta.
Mic istoric: Lancome lanseaza Tresor In Love la sfarsitul lunii martie 2010. Creatorii sai sunt parfumierii Dominique Ropion si Veronique Nyberg.Parfumul acesta urmeaza linia Tresor originale. Primul Tresor a fost creat in 1990 de catre Sophia Grojsman iar imaginea acestuia a fost frumoasa Isabella Rossellini. Imaginea Tresor in Love este fiica Isabellei Rossellini - fermecatoarea Elettra Rossellini Wiedemann. 

Este un parfum seducator, floral-fructat si contine note de:
 Varf– nectarina, para, bergamota;
Mijloc – iasomie, violeta, trandafir, piersica;
Baza – musc, cedru.
 Si stiu ca unele parfumuri florale pot fi coplesitoare (preferatele bunicutelor) dar sa nu credeti ca si Tresor in Love face parte din categoria asta. Notele florale sunt echilibrate foarte bine de cele fructate si lemnoase si asta il face un parfum deosebit de delicat.

Il aplic in zonele cheie : gat, dupa urechi, incheieturi si in spatele genunchilor si aroma se elibereaza treptat pe tot parcursul zilei. Astfel parfumul rezista putin peste 12 ore fara mari probleme. 

Pret: 75 ml aproximativ 300 lei
  Verdict:  Il ador! Este unul dintre putinele parfumuri pe care o sa il cumpar iar si iar si pe care il recomand tuturor. Pentru ca este atat de senzual, dar delicat, cred ca foarte putine dintre voi nu l-ar gasi pe gustul lor. 

Asa ca, daca sunteti in cautarea unui parfum noi, testati  si Tresor In Love de la Lancome, o sa va incante cu siguranta.


Publicar un comentario

0 Comentarios