Hydrabio Gel-Creme pentru hidratare maxima

De curand gama Hydrabio de la Bioderma s-a completat cu cateva produse noi: Hydrabio Gel-Creme (pentru tenul normal-mixt) si Hydrabio crema (pentru ten sensibil,uscat). Sunt produse create specializat pentru fiecare tip de piele, ce se confrunta cu aceeasi problema : lipsa de hidratare.

De ce e atat de wow gama asta?

Pentru ca sunt printre putinele creme ce hidrateaza pielea cu adevarat!
Secretul il gasim in ingredientele brevetate - Contine complexul biologic Aquagenium care genereaza o hidratare intensa, cu efect imediat si de durata (actioneaza dincolo de stratul superficial al pielii).
-Vitamina PP ce repara ai consolidează bariera pielii
-Extract din semnite de mar - stimuleaza productia de aquaporine, canalele naturale de apa ale pielii
-Glicerina, care reface capacitatea naturala a pielii  de a retine apa
-Acid salicilic pentru exfoliere blĆ¢ndă
-Vitamina E ca produs anti-age

Astazi am sa va vorbesc in mod special despre Hydrabio Gel-Creme, crema care imi e alaturi de mai bine de doua luni calendaristice.
Textura: Este un crema-gel cu o consistenta mai groasa, care se intinde usor pe fata si se absoarbe intr-o clipita. Retineti ca produsului ii ia aproximativ 1 minut pentru a intra in piele. Initial iti da senzatia ca este usor lipicioasa dar, de indata ce se aseza pe piele, aceasta numai este deloc sesizabila.
Imi place mult! Iubesc faptul ca pastreaza pielea mai hidratata decat o faceau alte creme de obicei,  mai ales in timpul zilei. Asta chiar si dupa 6 -8 ore de stat la birou, unde aerul conditionat domneste tu. In plus, ca multe dintre cremele Bioderma, face o treaba minunata folosita pe post de baza de machiaj. Ajuta fondul de ten sa reziste o perioada mult mai 
mare, chiar si pe tenul meu mixt. Un mare plus este acela ca are ingrediente ca: acid salicilic, un produs minunat pentru tenul gras si acneic, care uniformizeaza si netezește suprafața pielii printr-un efect exfoliere super bland si Vitamina E care protejeaza pielea de stresul oxidativ și previne imbatranirea celulara.

O recomad?
O, da! 
Dupa cum am spus si mai devreme, este una dintre putinele creme care mi-a ajutat tenul sa arate (si sa fie) mai luminos, mai sanatos si mai fericit. 


Publicar un comentario

0 Comentarios