Beauty news Bioderma - Photoderm MAX Brume SPF 50+ cu aplicare fara intindere

PROTECȚIE SOLARĂ FOARTE ƎNALTĂ CU APLICARE FĂRĂ ƎNTINDERE

 

BIODERMA lansează o nouă generație de fotoprotecție: aplicare FĂRĂ ƎNTINDERE. Photoderm MAX Brume SPF 50+ oferă o fotoprotecție foarte Ć®naltă, se aplică din orice poziție, nu necesită Ć®ntindere, este ideal pentru activitățile sportive, are un efect revigorant și este 100% transparent.

Adevărul biologic

Soarele este vital pentru sănătatea și starea noastră de bine. Dar, protecția noastră naturală nu este suficientă pentru a permite pielii noastre să lupte Ć®mpotriva efectelor nocive ale soarelui. Dermatologii recomandă aplicarea de fotoprotecție la fiecare 2 ore. Cu toate acestea, de cele mai multe ori renunțăm să mai folosim fotoprotecție atunci cĆ¢nd ne gĆ¢ndim că mĆ¢inile vor rămĆ¢ne lipicioase sau că nisipul se va lipi de piele.


Răspunsul biologic

Combinația brevetului BIOPROTECTIE CELULARĂ® și a filtrelor UVA / UVB stimulează apărarea naturală a pielii Ć®mpotriva soarelui. Grație dispozitivului de aplicare, Photoderm MAX Brume SPF 50+ nu necesită Ć®ntindere și se aplică foarte ușor, din orice poziție, doar prin pulverizare. Este ideal inclusiv pentru bărbați și zonele cu pilozitate.

Photoderm Max Brume SPF 50+ poate fi aplicat inclusiv pe pielea umedă, este foarte rezistent la apă și ideal pentru activitățile sportive. Are un efect revigorant și este 100% transparent. Pielea este protejată atĆ¢t Ć®n interior, cĆ¢t și Ć®n exterior. Ǝntr-un mod durabil.



Preț recomandat Ć®n farmacii:

Photoderm MAX Brume SPF 50+ - 86 RON

Publicar un comentario

0 Comentarios