DiY - Cum sa scapi de punctele negre si albe cu gelatina

Voi aveti puncte negre sau albe? 

O multime de companii vand solutii pentru indepartarea acestora si cele mai populare sunt benzile.  Ele se aplica foarte usor (se umezeste zona unde le aplicam si, dupa ce se usuca, se dezlipesc captand impuritatiile) dar din pacate nu sunt chiar atat de ieftine. Tin minte ca ultimele benzi pentru curatarea porilor pe care le-am avut eu au costat cam 20 lei, trei bucati. Eu le-am folosit in 10 zile si a fost necesar sa le recumpar.

Pentru ca fata mea are nevoie constant de operatiunea asta si, pentru ca porii mei se blocheaza intr-o veselie cu machiaj, am gasit o solutie mai accesibila si mai la indemana pentru indepartarea lor.  Ai nevoie doar de trei ingrediente: apa(sau lapte), gelatina granule si carbune medicinal. Ieftin, rapid si super eficient.

Cum fac?
Prima data imi deschid porii. Umezesc un prosop cu apa calda si il aplic pe fata timp de 5 minute. Dupa acest timp purced la pasul doi.

Amestec o lingura de apa(lapte) cu o lingura de gelatina (paritatea este de 1:1) si o pastila de carbune medicinal. Pun 'ingredientele' intr-un recipient si apoi le las timp de 10 secunde in cuptorul cu microunde. 


Dupa ce scot amestecul din cuptor il mai las 10-15 secunde sa se raceasca si il aplic pe zonele cu probleme. De retinut: evitati zonele in care aveti puf pe fata pentru ca o sa il smulga si durerea este inimaginabila. Aplicati incet, doar pe zonele impricinate. Lasam sa se usuce.
 Dupa ce s-a uscat, magia se porneste! Se indeparteaza foarte usor (daca nu a prins puf in cale) captand impuritatiile ce erau prinse in pori.


Fata arata fantastic si, ca sa impiedicam formarea unor noi puncte negre, la final ne spalam cu apa rece ca sa inchidem porii. 

Asta e tot. Sper sa va fie de ajutor!

Publicar un comentario

0 Comentarios