Semi-permanent eyeliner Melkior review

Oficial vă zic că am toate variantele de tus de la melkior: tus de ochi lichid (alb şi negru), tus de ochi cremă, cake eyeliner şi tus semipermanent slim black. Şi nu, nu sunt nebună... doar Ć®mi place maxim să experimentez tot felul de produse de genul ăsta.
 Astăzi e rĆ¢ndul tusului semipermanent să fie expus Ć®n faÅ£a voastră. Ca majoritatea produselor Melkior cumpărate de mine, tusul de ochi a fost cumpărat la promoÅ£ie 1+1 (dacă Ć®mi aduc bine aminte) la preÅ£ul de 32 lei.
Spre deosebire de favoritul meu pe viaţă(tusul lichid) acesta nu are un aplicator separat ci este integrat Ć®n "cariocă". Pentru Ć®ncepători tipul ăsta de eyeliner mi se pare genial pentru că nu necesită foarte mult control Ć®n aplicare şi e foarte uşor de corectat. PoÅ£i să faci atĆ¢t lini subÅ£iri cĆ¢t şi unele mai Ć®ndrăzneÅ£e fără prea mare bătaie de cap. Nu este foarte lichid şi se usucă uniform, Ć®ntr-un timp foarte scurt. Finish-ul este semi mat. Ce e foarte mişto la tusul ăsta e faptul că nu se transfera şi, după demachiere rămĆ¢ne o urmă subtilă că de tatuaj Ć®n locul Ć®n care a fost desenată linia de tus. Dacă demachierea se face riguros sau cu un produs bifazic dispare orice urmă de produs, no worries.

Aici aveÅ£i testul pe mĆ¢na Ć®nainte şi după demachiere, aici a migrat Ć®n pliurile pielii (pe pleoapa Ć®nsă nu am observat efectul ăsta).



De reÅ£inut: tipul ăsta de eyeliner trebuie să fie depozitat Ć®n poziÅ£ie dreaptă. După lungi testări am ajuns la concluzia asta,
asa lichidul e tot timpul Ʈn contact cu aplicatorul - gata de lucru.





Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Si mie mi-a patat pleoapa dar imi curge din coltul exterior.. ca la nebuni. Deloc nu-mi rezista :(

    ResponderEliminar