W7 Absolute Lashes rimel pentru volum si alungire

Astăzi am să vă vobesc despre W7 Absolute Lashes, cel despre care se spune că e un veritabil dupe pentru Benefit They're Real mascara, de la ambalaj pĆ¢nă la consistenţă şi efect. Eu nu sunt Ć®n măsură să Ć®l compar, avĆ¢nd Ć®n vedere că nu am Ć®ncercat mascara Benefit (singurul produs folosit din gama They're Real a fost push-up linerStylo gel), dar e un rimel bun si merita sa il aduc in discutie astazi.
 
Are o perie din plastic (aparent banală), cu perii mici, dispuşi uniform de-a lungul baghetei. Este o perie care separă genele şi le defineşte frumos. E numai bună pentru toate tipurile de gene, de la cele scurte pĆ¢nă la cele mai lungi. Cu ajutorul ei putem obtine atĆ¢t volum cĆ¢t şi alungire.
Formula este cremoasă şi acoperă genele cu un minim de efort. Deşi aparent Ć®ncarcă destul de mult firele, inca de la prima aplicare, tot peria va fi cea care ajuta ulterior la Ć®ndepărtarea excesului (Ć®ntr-o clipită). Am constatat că aplicarea rimelului prin mişcări de zig-zag ajuta foarte mult, peria ajunge astfel la toate genele şi le Ć®mbracă uniform.

Rezistă toată ziua fără probleme şi nu se dezintegrează pe parcurs. Este şi rezistent la apă (dacă vă lăcrimează ochii nu o să aveţi nicio problemă cu el).
Partea cea mai dificilă in toata afacerea asta este demachierea. Mie Ć®mi e greu oricum să mă demachiez (deşi o fac temeinic seara de seară, fără excepÅ£ie), numai că rimelul ăsta se dezintegrează Ć®n timpul demachierii şi e ciudată senzaÅ£ia de reziduu pe piele. Dacă foloseşti Ć®nsă demachiant bifazic e mult mai simplu, aşa se demachiază fără complicaÅ£ii. Nu irita sau sensibilizează ochii. *doar dacă nu te demachiezi corect şi Ć®Å£i intră Ć®n ochi particulele menÅ£ionate mai sus.

Mie mi se pare un rimel foarte interesant, ieftin şi eficient. Pe al meu l-am cumpărat de la Elefant cu vreo 19 lei Ć®nsă am văzut că se găseşte online la o mulÅ£ime de alte magazine.

Voi ati Ć®ncercat pĆ¢nă acum W7 Absolute Lashes? Dar Benefit They're Real mascara? E vreo diferenÅ£a Ć®ntre ele, exceptĆ¢nd preÅ£ul?

Publicar un comentario

1 Comentarios