W7 Absolute Lashes rimel pentru volum si alungire

Astăzi am să vă vobesc despre W7 Absolute Lashes, cel despre care se spune că e un veritabil dupe pentru Benefit They're Real mascara, de la ambalaj până la consistenţă şi efect. Eu nu sunt în măsură să îl compar, având în vedere că nu am încercat mascara Benefit (singurul produs folosit din gama They're Real a fost push-up linerStylo gel), dar e un rimel bun si merita sa il aduc in discutie astazi.
 
Are o perie din plastic (aparent banală), cu perii mici, dispuşi uniform de-a lungul baghetei. Este o perie care separă genele şi le defineşte frumos. E numai bună pentru toate tipurile de gene, de la cele scurte până la cele mai lungi. Cu ajutorul ei putem obtine atât volum cât şi alungire.
Formula este cremoasă şi acoperă genele cu un minim de efort. Deşi aparent încarcă destul de mult firele, inca de la prima aplicare, tot peria va fi cea care ajuta ulterior la îndepărtarea excesului (într-o clipită). Am constatat că aplicarea rimelului prin mişcări de zig-zag ajuta foarte mult, peria ajunge astfel la toate genele şi le îmbracă uniform.

Rezistă toată ziua fără probleme şi nu se dezintegrează pe parcurs. Este şi rezistent la apă (dacă vă lăcrimează ochii nu o să aveţi nicio problemă cu el).
Partea cea mai dificilă in toata afacerea asta este demachierea. Mie îmi e greu oricum să mă demachiez (deşi o fac temeinic seara de seară, fără excepţie), numai că rimelul ăsta se dezintegrează în timpul demachierii şi e ciudată senzaţia de reziduu pe piele. Dacă foloseşti însă demachiant bifazic e mult mai simplu, aşa se demachiază fără complicaţii. Nu irita sau sensibilizează ochii. *doar dacă nu te demachiezi corect şi îţi intră în ochi particulele menţionate mai sus.

Mie mi se pare un rimel foarte interesant, ieftin şi eficient. Pe al meu l-am cumpărat de la Elefant cu vreo 19 lei însă am văzut că se găseşte online la o mulţime de alte magazine.

Voi ati încercat până acum W7 Absolute Lashes? Dar Benefit They're Real mascara? E vreo diferenţa între ele, exceptând preţul?

Publicar un comentario

1 Comentarios