Avon Shine Burst gloss stick review si swatch

Colecţia de rujuri Avon Shine Burst mi se pare una dintre cele mai reuşite în materie de rujuri lucioase (gloss). Sunt rujuri super hidratante îmbogăţite cu extracte de fructe, precum papaya, rodie şi ulei de cocos. Gama oferă 15 nuanţe segmentate în patru grupe de culori: nude, roz, roşu şi mov.

Rujurile sunt ambalate în recipiente de plastic cu aspect metalic. Mititele şi drăguţe, sunt numai bune de purtat în geantă. Textura este cremoasă şi alunecă foarte uşor pe buze lăsând în urmă un aspect lucios şi buze hidratate. Gradul de pigmentare diferă în funcţie de nuanţa folosita - am observat că tonurile roze sunt mai pigmentate decât cele mai închise. 

Gloss-urile Shine Burst nu scot în evidenţă zonele uscate ale buzelor dar dacă aplici un strat prea gros o să arate neuniform şi se strâng în pliurile buzelor. Pentru că sunt aşa lucioase şi hidratante nu rezistă foarte mult pe buze, dar pot fi re aplicate oricând şi oridecâte ori dorim aşa că asta nu poate fi considerat un dezavantaj. 

Eu am încercat 3 nuanţe:

Honeysuckle - un ruj de culoare maro cupru care conţine particule de sclipici aurii. Este unul din rujurile care nu se aplică atât de uniform pe cât aş fi vrut şi e şi destul de transparent
Vivid Cherry - exact cum îi spune numele este un ruj de culoarea mov roze, pigmentat şi suficient de opac.
Rose - un ruj roz pudrat foarte simpatic
Dacă îţi place combinaţia asta de ruj şi gloss poti să încerci şi Avon Shine Burst gloss. Se găseşte într-o varietate mare de culori, e confortabil de purtat şi poate fi ţinut în geantă fără să ocupe prea mult spaţiu. Mie îmi place combinaţia asta hibridă şi, dacă eşti o persoană care se fereşte de rujurile puternic pigmentate, e o alternativă de luat in seama.

Publicar un comentario

1 Comentarios