Sleek Pout Paint - Port review




Hello!

Pout-paint dupa cum  sugereaza si numele, se refera la un ruj lichid foarte pigmentat. Produsul vine ambalat intr-un tub mititel, pe care il poti ascunde usor daca tii pumnul inchis. Acest lucru este un plus pentru ca il poti lua cu tine oriunde. Necesita doar o mica cantitate pentru a acoperii cu succes buzele " a little goes a long way". Produsul nu se poate aplica direct din tub asa ca este necesara o pensula. Imi place foarte mult ca este super opac de la prima aplicare (mare grija in caz ca dati ca mine din greseala pe barbie :D ...pateaza...si nu se poate lua decat cu demachiant). Rezista destul de mult, am mancat, am baut si arata destul de bine...poate un mic retus pe ici..pe colo. Eu il aplic dupa ce conturez buzele cu un creion pentru ca are tendinta de a se difuza pe piele.


Port este o nuanta rosu-pruna.. Este o nuanta superba pentru toamna - iarna și arata uimitor pe tonuri medii ale pielii. Datorită bazei rosu puternic, mi se pare că aceasta nuanta iluminează tenul. Cand culoarea se estompeaza devine mai rozalie și Ć®nclină mai mult spre fuchsia. Nu usuca buzele,insa daca ai buzele uscate este bine ca inainte sa aplici pout panits acestea sa fie bine hidratate altfel partile uscate vor iesi in evidenta. Poate fi gasit in mai multe nuante si acestea se pot combina asa ca varietatea poate fi si mai mare. 


Concluzie: Sleek Pout Paints sunt super pigmentate , rezistente, cremoase. Acestea sunt potrivite pentru femeile care doresc sa aiba buzele colorate intens sau le place să experimenteze amestecarea culorilor pentru a crea noi nuante. Port este un roșu pruna Ć®nchis o culoare frumoasă pentru acest sezon. 



Va multumesc pentru vizita!
BYe!