Spectacol la superlativ Cirque du Soleil


Hello!

Daca vreti sa vedeti un spectacol care sa va faca sa ramaneti fara cuvinte Cirque du Soleil va reveni la Bucureşti, în perioada 29 ianuarie - 1 februarie 2015, cu cinci reprezentaţii ale spectacolului "Quidam", reprezentatiile vor avea loc la Pavilionul Central al complexului Romexpo din Bucureşti, pe 29 ianuarie, de la ora 20.00, 30 ianuarie, de la ora 20.00, 31 ianuarie, de la ora 20.00, 1 februarie, de la orele 13.00 şi 17.00.In spectacolul Quidam, este vorba despre o fata , Zoé, care se plictiseşte; părinţii ei, distanţi şi apatici, o ignoră. Viaţa ei şi-a pierdut orice sens. În încercarea de a umple golul din existenţa sa, ea alunecă într-o lume imaginară - lumea Quidam - unde întâlneşte personaje care o încurajează să-şi dea frâu liber spiritului.
In acest spectacol acrobatii ne vor face sa credem ca exista cumva niste fiinte mistice venite dupa un alt taram, unul magic in care gravitatea nu exista, puterea este amplificata iar timpul este masurat la viteza dubla. Spectacolul este la superlativ, interpreții sunt extrem de talentati si precisi. Nu există nici un animal, doar supraoameni minunati care riscă moartea și sfideaza gravitatia, lasandu-ne fara suflare.Vor exista si efecte incredibile de lumini si sunet care completeaza nemaipomenit povestea.Quidam a avut premiera mondială sub cupola Cirque du Soleil din Montreal în aprilie 1996. De-atunci, spectacolul a fost în turneu pe cinci continente si a fost văzut de milioane de oameni. În decembrie 2010, Quidam a pornit într-o nouă călătorie cu aceeași producție captivantă, dar adaptată pentru arene, initial străbătând America de Nord. Distribuția internațională reunește 45 de artiști de top, acrobati, muzicieni, cântăreți și actori. 

De la artisti, muzica si lumini la costumele si efectele de scena Quidam va fi un spectacol dincolo de cea ce va asteptati .


Bye!!