Beauty news by Nivea: soluția unui ten fără imperfecțiuni!

Hello!

Din păcate, imperfecțiunile tenului nu au rămas în adolescență, fiind o problemă cu care unele femei se confruntă chiar şi în etapa de maturizare.
Pentru ca tenul tău să rămână impecabil, în special vara, atunci când este mai încărcat și expus la razele ultraviolete, NIVEA îţi propune două produse eficiente pe care să le incluzi în rutina ta zilnică.



NIVEA Cremă de zi BB 5în1 pentru ten predispus la acnee
Având o textură delicată şi îmbogăţită cu extract de magnolie, crema de zi BB 5în1 de la NIVEA netezeşte şi matifiază tenul, lăsându-l hidratat şi fără imperfecţiuni. Având o textură delicată şi îmbogăţită cu extract de magnolie, crema de zi BB 5în1 de la NIVEA netezeşte şi matifiază tenul, lăsându-l hidratat şi fără imperfecţiuni. Formula care infrumuseteaza si oferă luminozitate este potrivită pentru tenul cu predispoziţie acneică şi se adaptează uşor nuanţei pielii tale. Preţ recomandat: 22.12 lei, 50 ml.


NIVEA Demachiant gel pentru ten predispus la acnee
Special creat pentru nevoile tenului gras sau cu predispoziţie acneică, noul demachiant gel de la NIVEA curăţă delicat şi eficient, inclusiv zona ochilor, lăsând tenul mat, fără senzaţie grasă sau impurităţi. Formula anti-bacteriană, cu extract de magnolie se aplică sub jetul de apă, se masează blând şi se clăteşte. Rezultatul: un ten mat, luminos şi curat. Preţ recomandat: 18.92 lei, 200 ml.