Fond de ten matifiant La Roche Posay Toleraine Teint mousse swatch / review

Hello!

Cauti un fond de ten matifiant, care este adaptat perfect nevoilor specifice tenului mixt si gras? Eu l-am gasit: La Roche Posay Toleraine Teint este un fond de ten spuma care matifiaza, ascunde imperfectiunile si nu produce  acel efect inestetic de masca.


Cum spune si in descriere fondul de ten are o consistenta de spuma aerata. Acoperirea este medie spre mare si mie imi pare ca are si efect corector . Daca vei folosi acest fond de ten vei vedea cat de usor se estompeaza  roseata, petele de acnee sau pistruii. 


Finish-ul este  mat satinat dar, daca doriti matifiere perfecta puteti sa aplicati putina pudra deasupra. Recomandabil este sa folositi o mica cantitate de produs pentu intreaga fata , doar asa evitati efectul de masca pe care il poate produce excesul de  fond de ten.


Acest fond de ten este disponibil in 6 nuante diferite
Pentru ca am nuanta tenului usor inclinata spre bej am ales Beige Clar si este ceva mai inchisa decat tenul meu, recomandabil este sa testati culoarea aleasa  inainte sa il achizitionati. 
Este un  fond de ten indicat pentru tonurile calde de piele (bej/maslinii) .
Ambalajul este din plastic iar dozarea este igienica.
Nota mea este 9/10.


Ingrediente : Aqua, dimethicone, glycerin, isododecane, isodecyl neopentanoate, boron nitride, alcohol denat, propylene glycol, PEG-10 dimethicone, dimethicone / PEG -10/15 crosspolymer, polyglyceryl-3 diisostearate, sodium hyaluronate, acetyl dipeptide-1 cetyl ester, magnƩsium sulfate, caprylyl glycol, disodium stearoyl glutamate, aluminium hydroxide



 Ati incercat acest fond de ten? 
Va multumesc pentru vizita!
Bye!