Maybelline Lash Sensational mascara review

Hello!


Astazi revin in forta si va prezint o  nebunie de mascara, una dintre preferatele mele de vreo trei luni de zile. Maybelline Lash Sensational, caci de el vorbim astazi, este o mascara ce ofera genelor volum si alungire dintr-o singura aplicare.

Genele mele sunt destul de lungi, dar subtiri si decolorate, asa ca am nevoie de un rimel care este negru ca abanosul, cu o perie destul de stufoasa astfel incat sa acopere foarte bine fiecare geana si sa nu le faca sa se lipeasca intre ele. Pare complicat dar...Maybelline Lash Sensational este unul dintre rimelurile care livreaza cea ce promite...si ceea ce am eu nevoie : volum,culoare si definire.
 Perii de pe aplicator au diferite lungimi, astfel Ć®ncat acestia pot "imbraca" in mod eficient toate genele si asta este unul dintre motivele eficientei lui.


Singurul lucru care ma intriga si ma dezamageste oarecum este modul in care acesta se demachiaza . In mod normal demachiantul meu obisnuit face fata unui rimel insa acesta i-a cam dat batai de cap si s-a incapatanat sa stea pe gene. Problema a fost  rezolvata ulterior cu ajutorul unui demachiant bifazic special pentru ochi.


Concluzia: Imi place sa folosesc acest rimel, face parte din top 3 preferatele mele alaturi de minunatul Colossal, si il voi recumpara cu siguranta.

Va mutumesc pentru vizita!
Bye!