Golden Rose dream lip liner & Essence lip liner

Crezi ca nu ai nevoie de un creion de buze? Lip liner-ul este unealta perfecta pentru buze, le face sa para mai pline si mult mai bine definite. Si pe langa asta, ajuta ca rujul sa nu migreze de pe buze si ii prelungeste considerabil rezistenta.
In ultima vreme am folosit creionul de buze zilnic, in locul rujului. Pai, cum sa nu il folosesc daca e cea mai rapida varianta? E pigmentat, cremos, rezista mult mai bine pe buze decat rujurile clasice si pe langa asta sunt mate, exact cum imi place mie. Astazi am sa va arat creioanele mele de buze preferate: 3 de la Essence, 3 de la Golden Rose.

Cele de la Essence sunt moi, cremoase si se aplica extrem de usor. Sunt si foarte pigmentate, dupa cum puteti vedea si in poze, un singur strat si sunt opace. Se gasesc in 7 nuante, pretul lor este de 5.5 lei si le gasiti aici.
 Essence lip liner - In the nude
 Essence lip liner - In the nude
 Essence lip liner - Hot chocolate
 Essence lip liner - Hot chocolate
 Essence lip liner - Cute pink
 Essence lip liner- Cute pink

Spre deosebire de cele Essence, creioanele de buze de la Golden Rose nu sunt atat de cremoase dar, sunt la fel de pigmentate. Pe acestea le gasiti in 20 de nuante foarte variate la 10 lei fiecare.

Golden Rose dream lips 515
Golden Rose dream lips 515
Golden Rose dream lips 512
Golden Rose dream lips 512
Golden Rose dream lips  510
Golden Rose dream lips 515

Voi le-ati incercat? Aveti un favorit?