Schimb de cosmetice la #beautyswapbybeautybarometer

Hey girls!! La inceputul saptamanii am fost la un eveniment super cool, Beauty swap by Beauty Barometer. Ce am facut noi acolo? Am socializat, am facut schimb de cosmetice, am ras...mult :D si la final am plecat cu o multime de produse (pe care o sa le prezint rand pe rand aici).  Evenimentul organizat de Beauty Barometer devine tot mai interesant de la editie la editie asa ca merita toate laudele noasrte, multumim mult Ani!!!

Iata cu ce m-am ales de la swap: O crema de fata Thursday Plantation cu tea-tree pentru ten acneic, ulei pentru cuticule Melkior, o mini crema pentru corp Flowerbomb, o oja Essie dementiala, o placuta pentru stampilat, masca faciala cu argila albastra din baia bunicii Agafia, uleiul L'oreal Nutri Gold pentru ten, un creion de buze Golden Rose in nuanta 515 (rosu) si o paleta de make-up Marionnaud. Si m-am mai ales cu ... super multa energie pozitiva si noi prietenii!!!
Cosmetice beauty swap
 Aici vedeti si in imagini zumzetul de la #beautyswapbybeautybarometer (puteti gasi o multime de alte fotografii pe facebook daca folositi acest hashtag)
eveniment make-up cu @taitzel
eveniment make-up cu @taitzel
eveniment make-up cu @taitzel
eveniment make-up cu @taitzel

Mii de multumiri pentru : Organizatoarea evenimetului Ana Maria Tatucu (si pentru asistenta MaRia), gazdei noastre Beauty Studio 190, si sponsorilor : Farmec, Nivea, Elmiplant, BU, C-THRU, STR8, Uriage, Bioderma, Melkior, Flormar, Gerocossen, Techir, Vok.ro, Softcup, Sensiblu, Biosilk, Traistuta cu Zale, Collistar, Famous Luxury Perfumes și Coty.


Va multumesc si voua pentru vizita!
xox