Review Inglot AMC eyeliner nr 77 tus de ochi negru rezistent

Iubesc eyeliner-ul negru. L-am descoperit acum 12 ani si zau ca nu pot sa imi imaginez viata fara el :D. Pai cum sa ies eu din casa fara 'codita' la ochi...asta e inadmisibil! 

Si pentru ca intodeauna am cautat tusul de ochi perfect, am cedat ispitei si mi-am cumparat acum cateva luni mult laudatul gel negru Inglot Amc Eyeliner nr 77. Iata ce spun majoritatea testimonialelor de pe bloguri:
Inglot AMC eyeliner 77 tus de ochi negru mat
  • Este un tus de ochi negru mat, foarte pigmentat 
  • Nu se transfera pe pleoapa superioara si nu se sterge
  • Se poate folosi chiar si pe linia apoasa fara sa migreze
  • Foarte cremos
  • Un negru extrem de negru
  • Rezista chiar si mai mult de 12 ore fara sa se intinda

Inglot AMC eyeliner 77 tus negru mat

Si acum, parerea mea:
 Nici nu pot sa descriu in cuvinte cat de mare a fost dezamagirea mea legata de acest tus de ochi. Trebuie sa recunos ca este intradevar super pigmentat, un tus gel foarte negru si mat, care se aplica foarte usor. Are textura cremoasa si...parea sa fie "the holy grail" dar... nu a fost sa fie asa.
 Dupa  aproximativ doua ore de la aplicare cineva a observat pe obraji mei cateva puncte mititele negre. Fara sa ma uit in oglinda l-am rugat pe sotul meu sa ma stearga, crezand ca sunt doar particule de praf..sau ceva de genul asta. MARE greseala!! Cand a incercat sa ma stearga s-a pornit o avalansa de dungi negre...care erau foarte rezistente, fondul de ten a cedat..ele nu!! Intr-un final am reusit sa ma sterg bine cu o crema de maini (asta aveam la indemana) si mi-am sticat tot machiajul. A fost prima data cand am invatat pe pielea mea ca tusul asta crema are o problema (se dezintegreaza). 
Pentru ca nu am vrut sa il cataloghez in categoria 'bun de nimic' dupa o singura utilizare, m-am incapatanat si l-am refolosit. Ei bine... a doua oara a fost la fel.
Si cat imi placea!! Traiam cu gandul ca am gasit un tus de ochi rezistent, mat si pigmentat fabulos...dar m-a dezamagit.  Rezistent este doar in sensul ca nu se tranfera pe pleoapa , altfel se dezintegreaza particule din el si asta nu e tocmai bine. Sper totusi ca a fost doar o intamplare si ca am nimerit eu un produs dintr-un lot neconform. Am sa imi iau duraline sa il amestec cu el si... sper sa il salvez, pentru ca imi place maxim atat culoarea cat si faptul ca e mat.
Inglot AMC eyeliner 77 tus negru mat
Voi ati folosit eyliner-ul gel Inglot 77?
A fost pe masura asteptarilor?