Beauty news Nivea : noua gama Protect & Care

NIVEA lansează noua gamă de deodorante

Protect & Care ce Ʈți oferă Ć®ngrijirea unică NIVEA inspirată din NIVEA Creme. Din grijă pentru tine şi pentru cei dragi, NIVEA, cea mai de Ć®ncredere marcă de Ć®ngrijire a pielii la nivel mondial*, lansează noile deodorante Protect & Care ce conÅ£in tot ce-i mai bun din NIVEA Creme, prețioasa cutiuță albastră, devenită, Ć®n timp, simbolul brand-ului. 
 
 
Cu ingredientele delicate şi parfumul unic NIVEA Creme, inovaÅ£ia Protect & Care oferă maximum de Ć®ngrijire pentru pielea sensibilă a subraÅ£ului, adesea supusă roșeții sau iritațiilor.

Cu o atingere blĆ¢ndă, dar eficientă, gama Protect & Care asigură pe lĆ¢ngă Ć®ngrijirea delicată unică NIVEA și protecția eficientă timp de 48 de ore Ć®mpotriva transpirației. Rezultatul? Pielea ta va rămĆ¢ne foarte fină, protejată şi Ć®mprospătată de parfumul atĆ¢t de familiar, pe care adesea Ć®l asociezi cu grija.
De azi nu trebuie să mai faci compromisuri Ć®ntre ƎNGRIJIRE și EFICIENȚĂ pentru că acum le poți avea pe amandouă Ć®ntr-un singur deodorant.

Da, chiar şi bărbaÅ£ii au nevoie sa simtă grijă! De aceea, NIVEA MEN lansează deodorantele Protect & Care cu un parfum modern și masculin ce oferă echilibrul perfect Ć®ntre protecția eficientă, timp de 48 de ore Ć®mpotriva transpirației și Ć®ngrijirea unică NIVEA MEN pentru o piele fără iritații!

Ǝn funcÅ£ie de felul Ć®n care alegeți Ć®ngrijirea, gamele sunt disponibile Ć®n trei variante, respectiv spray, stick şi roll-on, toate inspirate din formula deosebit de hrănitoare a celebrei NIVEA Creme.



Noile produse NIVEA şi NIVEA MEN sunt deja disponibile Ć®n magazine.

Preţ recomandat NIVEA Protect&Care Deo: 11.91 lei, fiecare