Wish-list de ziua indragostitilor (cadouri pentru ea)

Pentru mine ziua indragostitilor nu a fost niciodata despre flori, bomboane, inimioare sau ursuleti de plus...Eu am fost (si inca sunt) incantata de alt gen de cadouri...mai practice sa spunem :D. Sa fie cosmetice, accesorii si haine zic, si sunt cea mai fericita! 

Si imi doresc :

Rujuri Melkior, ca doar sunt la promotie acum 1+1 Gratis. Eu le folosesc pe cele din gama clasice si sunt dementiale! Sunt tujuri mate care nu usuca buzele, sunt incredibil de pigmentate si rezista destul de bine pe buze. Daca vrei sa afli mai multe despre ele poti citi aici (Review ruj Melkior). In caz de va face cu ochiul si alte produse ( oja, farduri sau pensule) puteti sa folositi codul meu melkior10taitzel si aveti 10% reducere din pretul produselor.

Rujuri Golden Rose velvet matte, pentru ca se gasesc intr-o varietate farte mate de culori, sunt rezistente si foarte pigmentate. Si mai adaug si cateva oje din gama Color Expert si Rich Color, pentru ca sunt favoritele mele.


O perie de indreptat parul. De cand a aparut videoclipul ala genial in care o fata isi indreapta parul cu o perie electrica, am ramas cu gandul la ea si tare mi-as dori sa testez una.



Parfumuri si carti de pe Elefant. Ma gandeam la parfumul Alien by Thierry Mugler 190 de lei sau la Calvin Klein Euphoria 150 lei. Si carti , cateva dintre romanele lui Stephebn King (Cimitirul Animalelor si Carrie care nu au nicio legatura cu dragostea...dar daca sunt eu fericita inseamna ca intr-o oarecare masura..are una)
Alien by Thierry Mugler


 
Luna asta brandul Urban Decay si-a deschis portile in Sephora si zau ca nu mi-ar strica un Primer Potion si o Naked 2 Basics.


 Naked 2 Basics.

Si ultimul lucru pe care il doresc (asa e ca nu am facut o lista prea lunga?) este paleta pentru contouring de la Nyx. 

contouring de la Nyx.

Voi cu ce vreti sa fiti rasfatate de ziua indragostitior?