Brazilian Keratin - ulei de par cu keratina pentru un par sanatos

Acum cativa ani evitam sa folosesc ulei pentru par, pai cum sa mai adaug grasime pe un par care era deja gras?
Dar, pentru ca am fost odata super inspirata sa imi vopsesc parul la un salon nou, lucrurile s-au schimbat si am inceput sa folosesc uleiul de par din ce in ce mai des. 
Poate va intrebati de ce a fost acel moment piatra de temelie in relatia mea noua cu uleiul de par... Ei bine, atunci mi-am ars parul intr-un fel barbar! Era un fel de sarma  super tare dar si super sensibila (si se rupea intr-o veselie). Si eram disperata sa gasesc o solutie care sa ma ajute sa il repar. Am folosit zeci de produse scumpe menite sa restructureze firul de par dar...nimic. Intr-un final am apelat la un leac babesc, uleiul de masline usor incalzit. Il lasam ca o masca de seara pana dimineata si apoi il spalam. Nu imi venea sa cred cat de bine arata (si se simtea) parul meu, inca de la prima masca de ulei. Dupa un 'tratament' de cateva luni parul meu era altul, era mai moale, mai lucios si mai putin zburlit  fara sa fie in niciun fel gras.
Asa a inceput sa fie uleiul de par un produs de nelipsit in rutina mea de ingrijire a parului.
Am folosit o multime de produse uleiose pentru parul meu dar, de mai bine de jumatate de an, m-am oprit  la un singur produs. Se numeste Brazilian Keratin Smoothing Therapy si l-am cumparat de la magazinul Hello FreeZ One Discount.
Este genial! Inca de la prima folosire am fost impresionata de acest ulei-tratament. Parul meu arata mai sanatos, mai stralucitor....se aranjeaza mai usor si nici urma de varfuri despicate. Nu lasa un reziduu gras si se absoarbe in totalitate in firul de par. Dintre toate uleiurile folosite pot spune ca face parte din categoria 'cele mai bune'.
Contine keratina hidrolizata, un ingredient cheie in ingrijirea firului de par (keratina este constituentul principal al parului . In cazul Ʈn care legăturile de keratina se dgradeaza, parul devine uscat si deteriorat) si cred ca asta il face sa fie atat de eficient. Eu folosesc 2 pipete ( pipetele nu fac parte din ambalajul uluiului. le-am cumparat eu separat) pentru parul meu de lungime medie si este suficient. Se poate folosii in mai multe moduri : amestecat cu samponul, dupa samponare si ca tratament leave-in (asa il folosesc eu).
Daca aveti parul deteriorat sau uscat va recomand sa il incercati.Pe langa acest ulei mai gasiti si sampon/balsam din aceiasi gama, asta daca vreti sa folositi tratamentul complet.
Pret Ulei:  20 lei