Anul asta se poarta parul in culori indraznete!

Era clar ca nici eu nu puteam ramane impasibila si, pentru ca imi doream de ceva timp, m-am decis sa incerc un fel de homemade ombre. Decizia de a face operatiunea acasa am luat-o destul de usor, asta pentru ca experienta mea cu saloanele de coafura (in materie de vopsit\decolorat) a fost dezastruasa in ultimul an. 

 Astazi am sa va arat cu am reusit sa imi fac parul ombre colorat. 
Ustensile folosite:  una bucata pudra decoloranta Kallos (rapida), una bucata oxidant 6%, bol si perie din plastic, folie de aluminiu si spuma nuantatoare (rosu).
Am amestecat oxidantul cu pudra intr-un bol si am aplicat pe par intr-o ordine...dezordonata. Apoi am pus folie de aluminiu peste suvite si am asteptat 10-15 minute sa actioneze. Dupa acest timp culoarea parului meu tranzitase de la frumosul negru ca abanosul la un portocaliu destul de uratel. Am spalat parul si, dupa ce l-am uscat am aplicat nuantatorul (fara amoniac). Dupa 25-30 minute de asteptare minunea s-a infaptuit si parul meu arata traznet!
*Parul meu este negru, vopsit si usor degradat asa ca am avut destul de multa grija in momentul procesului de decolorare.


Asadar,in aproximativ o ora am trecut de la look-ul clasic la unul mai chic...de vara.
Nu stiu daca sa va recomand sa incercati si voi asta acasa, e un proces care daca nu este derulat cu atentie devine riscant pentru calitatea parului. Acum ramane ca voi sa luati decizia, daca va doriti parul nuantat in culori traznite incercati asta acasa sau la salon. 

Publicar un comentario

0 Comentarios