Beauty news Bioderma - Noutati Hydrabio #hidratareaBioderma

Hello sweeties! Tare dor mi-a fost de voi (timpul nu este prea generos cu mine si am abandonat oarecum postarile pe blog...dar imi revin eu repede pentru ca am o multime de lucruri sa va arat :D)! 

Astazi ma apuc de treaba si va aduc vesti noi de la Bioderma, pentru ca eu #iubescBioderma!

ƎncepĆ¢nd cu luna Mai, Bioderma se mĆ¢ndrește cu noua gama Hydrabio, gamă extinsă și cu produse noi, adaptate nevoilor tenului deshidratat. Gama este compusă din: Hydrabio H2O soluție micelară (disponibilă Ć®n trei variante 100 ml “travel size”, 250 ml și 500 ml), Hydrabio Gel-Cremă 40 ml (cremă pentru ten normal spre mixt), Hydrabio Cremă 50 ml (cremă pentru tenul uscat), Hydrabio Ser 40 ml (concentrat hidratant intensiv) și Hydrabio Perfecteur SPF 30*40 ml (cremă hidratantă anti-Ć®mbătrĆ¢nire).
FILOZOFIA BIODERMA

“Atunci cĆ¢nd pielea suferă, ar trebui să Ć®i folosim propria biologie și să o Ć®nvățăm să trăiască corect, Ć®n loc să ne mulțumim doar să o tratăm pe moment”
PlecĆ¢nd de la filozofia Bioderma, brevetul Aquagenium® (extract de semințe de măr și vitamina PP), prezent Ć®n toate produsele din gama Hydabio, “reĆ®nvață” sistemul de hidratare al pielii să funcționeze corect și eficient, stimulează sinteza de aquaporine, proteine cu rol de transport care susțin circulația apei Ć®n piele, și reface bariera cutanată cu rol protector pentru a preveni deshidratarea. Hydrabio Gel-Cremă, formulă lejeră pentru hidratare Ć®n profunzime și luminozitate intensă, este noua variantă a produsului Hydrabio Legere.

Hydrabio Cremă, formulă bogată pentru hidratare Ć®n profunzime și luminozitate intensă, este noua variantă a produsului Hydrabio Riche. Hydrabio Ser asigură o hidratare intensă grație cantității optime de acid hialuronic din compozitie. Se recomandă aplicarea lui Ć®naintea cremelor, pentru un plus de hidratare. Hydrabio Perfecteur SPF 30, hidratare anti-Ć®mbătrĆ¢nire pentru un ten perfect, oferă luminozitate tenului, iar filtrele UVA/UVB previn Ć®mbătrĆ¢nirea pielii.

Prezentă in cremele din gama Hydrabio, Vitamina E protejează Ć®mpotriva stresului oxidativ și previne Ć®mbătrĆ¢nirea pielii, iar acidul salicilic catifelează și redă strălucirea pielii. Grație tehnologiei emulsiei lamelare, penetrarea ingredientelor active este optimizată.

Orice piele are nevoie de hidratare. Zi după zi, textura pielii este Ć®mbunătățită și tenul este mai radiant. Ǝntr-un mod durabil.

Mai multe detalii despre produse gasiti aici:  http://www.bioderma.com.ro/produsele/hydrabio
Cert este ca vara asta ma bazez pe #hidratareaBioderma <3 <3


Publicar un comentario

0 Comentarios