Beauty news Bioderma - Noutati Hydrabio #hidratareaBioderma

Hello sweeties! Tare dor mi-a fost de voi (timpul nu este prea generos cu mine si am abandonat oarecum postarile pe blog...dar imi revin eu repede pentru ca am o multime de lucruri sa va arat :D)! 

Astazi ma apuc de treaba si va aduc vesti noi de la Bioderma, pentru ca eu #iubescBioderma!

Începând cu luna Mai, Bioderma se mândrește cu noua gama Hydrabio, gamă extinsă și cu produse noi, adaptate nevoilor tenului deshidratat. Gama este compusă din: Hydrabio H2O soluție micelară (disponibilă în trei variante 100 ml “travel size”, 250 ml și 500 ml), Hydrabio Gel-Cremă 40 ml (cremă pentru ten normal spre mixt), Hydrabio Cremă 50 ml (cremă pentru tenul uscat), Hydrabio Ser 40 ml (concentrat hidratant intensiv) și Hydrabio Perfecteur SPF 30*40 ml (cremă hidratantă anti-îmbătrânire).
FILOZOFIA BIODERMA

“Atunci când pielea suferă, ar trebui să îi folosim propria biologie și să o învățăm să trăiască corect, în loc să ne mulțumim doar să o tratăm pe moment”
Plecând de la filozofia Bioderma, brevetul Aquagenium® (extract de semințe de măr și vitamina PP), prezent în toate produsele din gama Hydabio, “reînvață” sistemul de hidratare al pielii să funcționeze corect și eficient, stimulează sinteza de aquaporine, proteine cu rol de transport care susțin circulația apei în piele, și reface bariera cutanată cu rol protector pentru a preveni deshidratarea. Hydrabio Gel-Cremă, formulă lejeră pentru hidratare în profunzime și luminozitate intensă, este noua variantă a produsului Hydrabio Legere.

Hydrabio Cremă, formulă bogată pentru hidratare în profunzime și luminozitate intensă, este noua variantă a produsului Hydrabio Riche. Hydrabio Ser asigură o hidratare intensă grație cantității optime de acid hialuronic din compozitie. Se recomandă aplicarea lui înaintea cremelor, pentru un plus de hidratare. Hydrabio Perfecteur SPF 30, hidratare anti-îmbătrânire pentru un ten perfect, oferă luminozitate tenului, iar filtrele UVA/UVB previn îmbătrânirea pielii.

Prezentă in cremele din gama Hydrabio, Vitamina E protejează împotriva stresului oxidativ și previne îmbătrânirea pielii, iar acidul salicilic catifelează și redă strălucirea pielii. Grație tehnologiei emulsiei lamelare, penetrarea ingredientelor active este optimizată.

Orice piele are nevoie de hidratare. Zi după zi, textura pielii este îmbunătățită și tenul este mai radiant. Într-un mod durabil.

Mai multe detalii despre produse gasiti aici:  http://www.bioderma.com.ro/produsele/hydrabio
Cert este ca vara asta ma bazez pe #hidratareaBioderma <3 <3


Publicar un comentario

0 Comentarios