Beauty news: Color Expert de la Schwarkopf: mult așteptata revoluție în materie de colorare și îngrijire

Schwarzkopf aduce cel mai recent trend în colorarea și îngrijirea părului din salon la tine acasă, prin noua gamă Color Expert cu OMEGAPLEX®

Schwarzkopf lansează în retailul românesc Color Expert, prima vopsea pentru utilizare acasă cu OMEGAPLEX®, tehnologia profesională împotriva ruperii părului, inspirată din cea mai recentă inovație a saloanelor de coafură. Datorită acestei tehnologii revoluționare, Color Expert oferă cu 90% mai puține fire de păr rupte*. În timpul procesului de colorare, micro-legăturile care se află în interiorul firului de păr se pot rupe, lăsând părul fragil și deteriorat. Color Expert de la Schwarzkopf folosește un sistem de colorare și îngrijire în trei pași, menit să protejeze firul de păr împotriva deteriorării în timpul vopsirii**.

Color Expert este o vopsea de păr permanentă care oferă îngrijire supremă și protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr în timpul colorării, iar după aceasta sigilează culoarea și-i redă intensitate de lungă durată. Color Expert cu OMEGAPLEX® asigură părului o culoare intensă, de durată și o acoperire perfectă a firelor albe, fără niciun compromis în ceea ce privește sănătatea firului de păr.

De acum, poți avea totul! Păr vopsit, cu aspect sănătos și puternic!

Gama Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX® este disponibilă în 20 de nuanțe seducătoare, de la blond suprem până la caramel închis și negru intens.

Schwarzkopf a dezvoltat vopseaua de păr Color Expert cu OMEGAPLEX® pentru a le oferi consumatoarelor rezultate superioare: culoare de durată, îngrijire profundă a firului de păr și protecție în timpul colorării. „Acesta este noul trend adus din salon la tine acasă!”, explică Armin Morbach, expert Schwarzkopf în îngrijirea părul. „Cu noul Color Expert poți să vezi și să simți diferența. Rezultatele sunt uimitoare: părul este sănătos, strălucitor și are o culoare intensă”.

Ceea ce face ca părul să aibă un aspect sănătos și puternic este tehnologia profesională Omegaplex® împotriva ruperii părului, care oferă un plus de îngrijire acestuia în 3 pași.

Primul pas – Protejează - constă în folosirea unui serum împotriva ruperii părului (Nr.1), care se  mixează cu crema colorantă. Acest serum protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr.

Pasul doi – Sigilează - reprezintă folosirea unui tratament reparator (Nr.2) după colorare, ce sigilează fibra firului de păr și culoarea.

Pasul trei – Fortifică – constă în folosirea unui tratament reparator (Nr.3) ce se aplică la trei săptămâni de la colorare. Acesta repară micro-legăturile din interiorul firului de păr.

Rezultatul utilizării Color Expert este cu 90% mai puține fire de păr rupte*, un păr vizibil sănătos și rezistent**, ușor de pieptănat, îngrijit în profunzime, fără a fi încărcat, o culoare intensă care durează și acoperire 100%*** a firelor albe.

Gama Color Expert cu OMEGAPLEX® cuprinde 20 de nuanțe seducătoare:

12-0 Blond Suprem            6-65 Ciocolatiu Auriu
10-21 Blond Perlat            6-0 Șaten Deschis
10-1 Blond Polar                      5-3 Șaten Natural
9-3 Blond Miere              4-9 Violet Închis
9-1 Blond Rece                          4-68 Mahon Închis
8-0 Blond Mediu                               4-54 Caramel Închis
7-7 Arămiu                         4-0 Șaten Rece
7-0 Blond Închis                     3-0 Șaten Închis
6-88 Roșu Vișiniu            1-1 Negru Cerneală   
6-68 Șaten Alună            1-0 Negru Intens

Dă startul revoluției în colorare!

*vs părul netratat
**mai puțin păr rupt vs părul netratat
***acoperă pănă la 100% firele albe



Publicar un comentario

0 Comentarios