Paleta cu trei farduri sidefate Melkior - Earth Treasures si Abstract Mood

Stiti prea bine din postarile anterioare ca sunt super fan farduri Melkior si ca iubesc in mod special rezervele lor mono. Ei bine, pe langa acele rezerve mono ei mai au o selectie de cate 3 farduri complementare, atat sidefate cat si mate. Despre doua dintre ele (un trio de farduri sidefate) am sa va vorbesc astazi, una din vechea colectie si una din cea mai recenta:  Earth Treasures si Abstract Mood.
Earth Treasures este un trio de nuanţe neutre, ele se găsesc şi în varianta mono: Light Beige, Beige Cooper şi Hot Chocolate. Prima nuanţă, light beige, este un fard alb sidefat perfect pentru iluminare. Beige cooper este un fard bej deschis cu uşoare reflexii roz iar Hot chocolate, după cum îi spune şi numele, este un maron roşiatic. Fardurile sunt foarte cremoase şi extrem de pigmentate. Trebuie să fi extrem de cumpătat atunci când le aplici ca să nu treci de la wow la... bau!

Abstract Mood face parte dintr-o gamă recent lansată pe piaţă. Sunt farduri duochrome, unul mai frumos decât celălalt. Primul este un fard deschis - o combinaţie între roz şi mov deschis. Al doilea fard este o combinaţie între mov închis şi verde şi ultimul fard este o combinaţie de verde şi mov închis. Este foarte greu să surprinzi în fotografii adevăratul aspect al culorilor însă vă spun sincer că sunt senzaţionale!

Nu sunt eu mare fan farduri sidefate însă din când în când mă aventurez şi combin un fard mat cu unul sidefat pentru un machiaj care iese în evidenţă.

O paletă de machiaj cu 3 culori costă 49 Ron şi se găseşte atât online cât şi fizic în magazinele Melkior din ţară. În cazul în care faceţi cumpărături online melkior10taitzel vă aduce o reducere de 10%.

Publicar un comentario

0 Comentarios