Review- Sensibio AR BB Cream

Vremea din ce în ce mai caldă cere o schimbare în rutină de machiaj şi, în curând, BB cream-ul va înlocuii cu succes clasicul fondul de ten.
Începând de anul trecut până acum am încercat peste 6 tipuri de BB-cream (Maybelline, Nivea, Garnier, Vichy, L'Oreal, Lioele) şi numai unul mi s-a potrivit dar şi acela doar în proporţie de 70% (Lioele triple balm, numai că era mult prea deschis pentru tenul meu).
Anul ăsta aveam în vedere şi alte variante de BB dar, şansa a făcut să intru în posesia Sensibio AR BB Cream şi cred că am să mă opresc momentan la el.
Sensibio AR BB Cream - Prima cremă dermatologică BB care reduce şi camuflează roşeaţa într-un singur pas.

  După cum spune şi în descriere, este o cremă formulată special pentru tenul cu rozacee dar poate fi folosită pe orice tip de ten (inclusiv cel sensibil) fara probleme.

L-am încercat şi eu pentru prima data acum două săptămâni şi de atunci a devenit baza mea de machiaj preferată (încă nu am renunţat definitiv la fondul de ten, nu mă întrebaţi de ce
😄)

Este un BB cream excelent. Textura Sensibio AR BB Cream este foarte cremoasă şi produsul se întinde uşor, fără să adere la zonele mai uscate (nu le scoate deloc în evidenţă). Deşi produsul îmi părea iniţial mult prea închis, odată aplicat devine uniform şi lasă un aspect foarte natural, luminos. Nuanţa însă nu este potrivită pentru tenurile foarte deschise/închise. Ăsta este unul dintre dezavantajele acestui BB cream, lipsa unei varietăţi de tonuri. În opinia mea ar fi fost necesare măcar 3 tonuri - foarte deschis-mediu-închis, aşa ai fi putut combina fără probleme două dintre ele ca să poţi obţine nuanţa apropiată tenului tău.
Oferă acoperire mică spre medie şi de obicei mai aplic şi un strat de pudră translucidă, pentru extra rezistenţă. Menţine tenul hidratat toată ziua, mai mult decât o face crema mea obişnuită... şi asta e mare lucru! Şi nu în ultimul rând pot spune ca arată impecabil şi după 6 ore (pe un ten mixt, aşa cum am eu) 😲.

După cum puteţi vedea în pozele de mai jos, acoperă cu brio imperfecţiunile şi roşeaţa lăsând în urmă un aspect placut. 

Descrierea oficiala suna asa:  
Sensibio AR BB Cream este primul tratament Anti-Roșeață pentru un ten cu zero imperfecţiuni, acesta reduce roşeaţa prin acţiunea asupra factorului biologic responsabil pentru vasodilatație, protejează împotriva eritrozei agravate de razele UV, uniformizează tenul și îi redă luminozitatea pentru o piele fără cusur.
 • Brevetul exclusiv inovator Rosactiv™ acționează direct asupra VEGF, unul dintre principalii factori responsabili pentru dilataţia și fragilizarea capilarelor pielii, surse de roșeață.
 • Enoxolona, alantoina și canola, o combinație de agenți de calmare intensivă, reduc instantaneu senzația de supraîncălzire.
 • Complexul natural brevetat D.A.F. (Formulă dermatologică avansată) creşte pragul de toleranță a pielii.
 • Glicerina și canola hidratează, consolidează funcția de barieră cutanată și oferă confort imediat pielii.
 • Pudrele și pigmenți iluminatori ascund roşeaţa, lăsând un finisaj catifelat și mat şi sporesc luminozitatea pielii.

Mod de folosire:

Dimineaţa - 7 zile pe săptămână 
 • Aplică Sensibio AR BB Cream de dimineață pe pielea curată.
 • Se întinde până la uniformizare cu nuanța naturală a tenului.
Tratament cu acţiune completă pentru un ten cu zero imperfecţiuni:
 • Reduce şi previne roşeaţa
 • Camuflează roşeaţa
 • Uniformizează tenul și stimulează strălucirea sa naturală
 • Catifelează pielea
 • Calmează
 • Hidratează
 • Protejează împotriva razelor UV (SPF 30) *

Produs + :

 • Efect de machiaj natural invizibil
 • Textura inovatoare se transformă în contact cu pielea și o lasă să respire
 • Sensibio AR BB Cream ofera o toleranta excelenta

Daca va face cu ochiul il gasiti la farmacia tei (il gasiti in toate farmaciile dar aici e mai avantajos) si costa 53 lei.

Publicar un comentario

4 Comentarios

 1. nu stiu sigur cred ca am si eu, in general imi plac toate produsele Bioderma. Am sa ma uit dupa ea ca am parasit-o cred!

  ResponderEliminar
 2. Me like it too! Dar la fel ca si tine, am o problema cu nuanta. La fel am patit si la Photoderm in nuanta Light...prea inchisa totusi pentru tenurile deschise!

  ResponderEliminar
 3. Ha, nici pana in prezent nu am incercat BB cream, mostrele nu le pun la socoteala. Am renuntat la fondul de ten Dar nu ma pot desparti de anticearcan.
  Xox

  ResponderEliminar
 4. Ps: Dear, sa stii ca premiul de la concursul indrazneste sa porti rosu nu a ajuns la mine.

  ResponderEliminar