iWhite2 Instant - produse pentru albirea dintiilor acasa

Iubesc ceaiul verde, sucurile cu sfeclă roşie, Coca Cola lime, Pepsi Twist şi vinul roşu. Dar.. consumul în mod constant al acestora este principalul factor ce duce la pătarea dinţilor. Şi cum eu sunt aproape obsedată de aspectul danturii mele, am grijă ca o dată pe an să îmi fac timp şi strâng resurse financiare pentru o albire profesională la un cabinet stomatologic.
Anul ăsta însă am ales o abordare diferită. Am participat la o campanie de testare Buzzstore şi le-am dat şansa unor produse pentru albirea dinţilor acasa (kitul iWhite2 Instant) să îşi demonstreze eficacitatea.
Prezentarea oficială sună aşa:
Iwhite Instant este un produs de albire a dinţilor, cu rezultate instant, uşor de folosit şi sigur. Acest tratament destinat folosirii acasă, îţi garantează dinţi mai albi cu până la 8 nuanţe, după doar 20 minute de utilizare zilnică. Pentru rezultate uimitoare, benzile pot fi folosite timp de 5 zile consecutiv sau de fiecare dată când consideri că este necesar. Benzile sunt deja umplute cu gel, au o singură mărime şi sunt igienic ambalate.
IWhite Instant este diferit faţă de celelalte produse pentru albirea dinţilor pentru că:
ALBEŞTE dinţii INSTANT şi ÎNDEPĂRTEAZĂ petele IMEDIAT: Datorită tehnologiei unice, film cristalizat de calciu, acest instrument inovator de albire a dinţilor, oferă un efect de albire natural şi imediat.
Este o sursă solubilă de calciu care ajută la fortifierea dinţilor.
Este foarte rapid (o singură etapă): nu trebuie să cureţi sau să fierbi benzile, să foloseşti seringi sau perii sau să măsori cantitatea de gel.
Benzile au fost create pentru a albi atât partea din faţă cât şi din spate a dintelui. Astfel, nu va exista niciun risc ca petele de pe spatele dintelui să fie vizibile ţinând cont că aceştia sunt transparenţi.
Este uşor de purtat şi de folosit: benzile au o singură mărime, sunt moi şi flexibile.
Fiecare bandă este deja umplută cu cantitatea corectă de gel, creată special pentru a preveni sensibilitatea.
Siguranţa şi eficacitate demonstrate clinic.

 Până la 8 nuante zici? 
Si m-am apucat de testat, zilnic, timp de 30 minute.

Pasul 1: Mi-am spălat riguros dinţii cu pastă Iwhite - 
Înlătură petele de la suprafaţă şi din profunzimea dinţilor
Previne apariţia petelor
Albeşte în profunzime
Restabileşte smalţul dinţilor
Tehnologie superioară de albire datorită PAP şi a micro-cristalelor)
Pasul 2: Am pus gutierele cu gel pe fiecare arcadă şi am lăsat substanţele active să îşi facă de cap timp de 20 minute
Pasul 3: Am îndepărtat gutierele, am clătit bine bine gelul rămas pe dinţi şi am încheiat operaţiunea clătind cu apa de gură iWhite Instant:
Efect imediat de albire datorită blue covarine
IWhite Instant Apa de gură conţine blue covarine ce formează un voal subţire pe suprafaţă dintelui în timpul clătirii. Blue covarine modifică modul în care lumina se reflectă asupra dinţilor, oferind un efect de albire imediat.
Hexametafosfatul îndepărtează şi previne apariţia plăcii
Studiile clinice au arătat că acest ingredient activ este ideal pentru îndepărtarea plăcii. În acelaşi timp, ajută la prevenirea formării plăcii, rezultatul fiind un zâmbet mai intens şi strălucitor.
Efect de albire instant datorită PAP
PAP este o substanţă nouă folosită în procesul de albire a dinţilor fiind 100% sigură pentru smalţ şi gingii. PAP opreşte creşterea bacteriilor din gură. IWhite Instant apa de gură conţine şi alte ingrediente active ca fluorura ce fortifică şi remineralizează dinţii
Procesul în sine este super simplu şi uşor de parcurs. Gutierele cu gel se desfac uşor si sunt foarte confortabile.. E drept că e destul de greu să vorbeşti dar, 20 de minute nu e un timp aşa de îndelungat.

Rezultatul după 5 zile de tratament? Hmmm... eu am avut aşteptări ceva mai mari de la produsul ăsta. Am citit înainte o mulţime de recenzii şi am vizualizat tot atâtea fotografii înainte şi după şi rezultatele îmi părea de-a dreptul spectaculoase. În cazul meu insa, dintii s-au albit cu doar 1-2 nuanţe. Mă gândesc că s-a întâmplat aşa pentru că dinţii mei nu au fost foarte pătaţi iar eu eram obişnuită oricum ca diferenţa să fie impresionantă asa ca după albirile profesionale (cu peroxid). 
În orice caz, nu cred că e 100% relevant cazul meu, rezultatele sunt variabile în funcţie de starea dinţilor fiecărei persoane. Bănuiesc că în cazul unor dinţi uşor îngălbeniţi, care nu au fost supuşi anterior unui proces de albire rezultatul este mult mai vizibil. Ce e foarte interesant si merita retinut este faptul că nu am simţit niciun disconfort, nici în timpul aplicării şi nici după. Lucrul ăsta mi-a demonstrat că este cu adevărat un produs non invaziv pentru dinţi.

*Produsele iWhite se găsesc exclusiv în magazinele Sensiblu.

Voi aţi folosit până acum produse pentru albirea dinţilor acasă?
Cât aţi fi dispuse să investiţi într-un zâmbet ca la Hollywood?

Publicar un comentario

0 Comentarios