Scrub natural pentru fata - Derma E microdermabrasion Scrub

Unul dintre cele mai mişto produse testate Ć®n ultima perioadă este scrubul cu sare de mare de la Derma E. Eu am mai cochetat Ć®n trecut cu produsele marca Derma E (pe atunci le cumpărăm de pe iherb) şi tare mult mi-au plăcut Ć®nsă am renunÅ£at uşor la ele, din comoditate (perioada mare Ć®n care asteptam coletele mi-a 'ucis' entuziasmul).
Eu sunt un simpatizant Ć®nfocat al exfolianÅ£ilor (naturali sau chimici) şi de mai bine de 6 ani Ć®i folosesc atĆ¢t pe corp cĆ¢t şi pe faţă, de două ori pe săptămĆ¢nă. Sună destul de nebunesc poate, dar simt că e singurul mod Ć®n care pielea mea se poate reface şi poate Ć®nflorii. Ǝn plus văd şi rezultate: puseele de acnee s-au redus considerabil, pielea se simte minunat după exfoliere şi zonele cu piele uscată arată mult mai bine după o astfel de procedură.
Descrierea oficiala Derma E microdermabrasion Scrub
- Veti observa o imbunatatire instanta a aspectului pielii utilizand acest scrub pentru fata multipremiat, delicat si in acelasi timp extrem de eficient.
- Aceasta formula perfecta foloseste un amestec special de cristale incluzand sare de la Marea Moarta si sare vulcanica pentru indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii si pentru diminuarea liniilor fine ale fetei, ridurilor si cicatricilor lasate de acnee, absoarbe uleiurile excesive ale tenului.
- Imbogatita cu astringenti naturali precum lamaie verde (lime) si coaja de lamaie, alaturi de antioxidantii obtinuti din seminte de struguri si vitamina E, acest tratament performant redefineste textura pielii conferindu-i un aspect catifelat, moale si sanatos.
- Poate deasemeni fi folosit si pe maini, coate, genunchi, calcaie sau orice parte a corpului care necesita un aspect catifelat si sanatos.
- Ideal pentru persoanele care doresc rezultate imediate, exact ca la un tratament efectuat intr-un salon cosmetic, dar obtinut in intimitatea propriei case.
- Important: amestecul de cristale utilizat in acest produs este o structura moleculara densa care nu poate fi absorbita in piele.
- Este 100% vegan, nu a fost testat pe animale, nu contine parabeni, sulfati, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic.
- Fabricat in America
Ce e aşa fancy la produsul ăsta? E 100% vegan, nu a fost testat pe animale, nu conÅ£ine parabeni, sulfaÅ£i, ulei mineral sau lanolină. Foloseşte un amestec natural de particule abrazive (sare de la Marea Moartă și nisip vulcanic foarte fin cristalizat). Aş putea să spun că particulele se aseamănă cu un nisip extra fin, deloc agresiv cu tenul. Are un miros de citrice demenÅ£ial, asta pentru că amestecul este Ć®mbogăţit cu astringenți naturali ca lime-ul şi coajă de lămĆ¢ie. Ǝmi place mult de tot mirosul scrubului și mă bucur că l-am remarcat şi alte cĆ¢teva minute după ce am clătit faÅ£a. ConÅ£ine antioxidanÅ£i obÅ£inuÅ£i din seminÅ£e de struguri şi vitamina E, pentru extra Ć®ngrijire.
Deşi preÅ£ul pare să fie destul de mare (134 lei pentru 56g) el este foarte spornic şi poate fi folosit (Ć®n ritmul meu - 2 aplicări pe săptămĆ¢nă) cu uşurinţă timp de 6 luni.

Ǝn caz că vreÅ£i să Ć®l Ć®ncercaÅ£i şi voi, Ć®l găsiÅ£i aici - Derma e Romania



Publicar un comentario

0 Comentarios