iWhite2 Instant - produse pentru albirea dintiilor acasa

Iubesc ceaiul verde, sucurile cu sfeclă roşie, Coca Cola lime, Pepsi Twist şi vinul roşu. Dar.. consumul Ć®n mod constant al acestora este principalul factor ce duce la pătarea dinÅ£ilor. Şi cum eu sunt aproape obsedată de aspectul danturii mele, am grijă ca o dată pe an să Ć®mi fac timp şi strĆ¢ng resurse financiare pentru o albire profesională la un cabinet stomatologic.
Anul ăsta Ć®nsă am ales o abordare diferită. Am participat la o campanie de testare Buzzstore şi le-am dat şansa unor produse pentru albirea dinÅ£ilor acasa (kitul iWhite2 Instant) să Ć®ÅŸi demonstreze eficacitatea.
Prezentarea oficială sună aşa:
Iwhite Instant este un produs de albire a dinÅ£ilor, cu rezultate instant, uşor de folosit şi sigur. Acest tratament destinat folosirii acasă, Ć®Å£i garantează dinÅ£i mai albi cu pĆ¢nă la 8 nuanÅ£e, după doar 20 minute de utilizare zilnică. Pentru rezultate uimitoare, benzile pot fi folosite timp de 5 zile consecutiv sau de fiecare dată cĆ¢nd consideri că este necesar. Benzile sunt deja umplute cu gel, au o singură mărime şi sunt igienic ambalate.
IWhite Instant este diferit faţă de celelalte produse pentru albirea dinţilor pentru că:
ALBEŞTE dinÅ£ii INSTANT şi ƎNDEPĂRTEAZĂ petele IMEDIAT: Datorită tehnologiei unice, film cristalizat de calciu, acest instrument inovator de albire a dinÅ£ilor, oferă un efect de albire natural şi imediat.
Este o sursă solubilă de calciu care ajută la fortifierea dinţilor.
Este foarte rapid (o singură etapă): nu trebuie să cureţi sau să fierbi benzile, să foloseşti seringi sau perii sau să măsori cantitatea de gel.
Benzile au fost create pentru a albi atĆ¢t partea din faţă cĆ¢t şi din spate a dintelui. Astfel, nu va exista niciun risc ca petele de pe spatele dintelui să fie vizibile Å£inĆ¢nd cont că aceştia sunt transparenÅ£i.
Este uşor de purtat şi de folosit: benzile au o singură mărime, sunt moi şi flexibile.
Fiecare bandă este deja umplută cu cantitatea corectă de gel, creată special pentru a preveni sensibilitatea.
Siguranţa şi eficacitate demonstrate clinic.

 PĆ¢nă la 8 nuante zici? 
Si m-am apucat de testat, zilnic, timp de 30 minute.

Pasul 1: Mi-am spălat riguros dinÅ£ii cu pastă Iwhite - 
Ǝnlătură petele de la suprafaţă şi din profunzimea dinÅ£ilor
Previne apariţia petelor
Albeşte Ć®n profunzime
Restabileşte smalţul dinţilor
Tehnologie superioară de albire datorită PAP şi a micro-cristalelor)
Pasul 2: Am pus gutierele cu gel pe fiecare arcadă şi am lăsat substanÅ£ele active să Ć®ÅŸi facă de cap timp de 20 minute
Pasul 3: Am Ć®ndepărtat gutierele, am clătit bine bine gelul rămas pe dinÅ£i şi am Ć®ncheiat operaÅ£iunea clătind cu apa de gură iWhite Instant:
Efect imediat de albire datorită blue covarine
IWhite Instant Apa de gură conÅ£ine blue covarine ce formează un voal subÅ£ire pe suprafaţă dintelui Ć®n timpul clătirii. Blue covarine modifică modul Ć®n care lumina se reflectă asupra dinÅ£ilor, oferind un efect de albire imediat.
Hexametafosfatul Ć®ndepărtează şi previne apariÅ£ia plăcii
Studiile clinice au arătat că acest ingredient activ este ideal pentru Ć®ndepărtarea plăcii. Ǝn acelaşi timp, ajută la prevenirea formării plăcii, rezultatul fiind un zĆ¢mbet mai intens şi strălucitor.
Efect de albire instant datorită PAP
PAP este o substanţă nouă folosită Ć®n procesul de albire a dinÅ£ilor fiind 100% sigură pentru smalÅ£ şi gingii. PAP opreşte creşterea bacteriilor din gură. IWhite Instant apa de gură conÅ£ine şi alte ingrediente active ca fluorura ce fortifică şi remineralizează dinÅ£ii
Procesul Ć®n sine este super simplu şi uşor de parcurs. Gutierele cu gel se desfac uşor si sunt foarte confortabile.. E drept că e destul de greu să vorbeşti dar, 20 de minute nu e un timp aşa de Ć®ndelungat.

Rezultatul după 5 zile de tratament? Hmmm... eu am avut aşteptări ceva mai mari de la produsul ăsta. Am citit Ć®nainte o mulÅ£ime de recenzii şi am vizualizat tot atĆ¢tea fotografii Ć®nainte şi după şi rezultatele Ć®mi părea de-a dreptul spectaculoase. Ǝn cazul meu insa, dintii s-au albit cu doar 1-2 nuanÅ£e. Mă gĆ¢ndesc că s-a Ć®ntĆ¢mplat aşa pentru că dinÅ£ii mei nu au fost foarte pătaÅ£i iar eu eram obişnuită oricum ca diferenÅ£a să fie impresionantă asa ca după albirile profesionale (cu peroxid). 
Ǝn orice caz, nu cred că e 100% relevant cazul meu, rezultatele sunt variabile Ć®n funcÅ£ie de starea dinÅ£ilor fiecărei persoane. Bănuiesc că Ć®n cazul unor dinÅ£i uşor Ć®ngălbeniÅ£i, care nu au fost supuşi anterior unui proces de albire rezultatul este mult mai vizibil. Ce e foarte interesant si merita retinut este faptul că nu am simÅ£it niciun disconfort, nici Ć®n timpul aplicării şi nici după. Lucrul ăsta mi-a demonstrat că este cu adevărat un produs non invaziv pentru dinÅ£i.

*Produsele iWhite se găsesc exclusiv Ʈn magazinele Sensiblu.

Voi aÅ£i folosit pĆ¢nă acum produse pentru albirea dinÅ£ilor acasă?
CĆ¢t aÅ£i fi dispuse să investiÅ£i Ć®ntr-un zĆ¢mbet ca la Hollywood?

Publicar un comentario

0 Comentarios