Solutie cu acid salicilic Paula's Choice Clear

Luni .... Alarma crunta a ceasului se trezeste... Tiii-tiiii-tiiii. Semn ca trebuia sa ma trezesc si eu.. Snooze ? .... Sau ignore ? :) ... Ce as da un ignore!... Dar nu imi permit nici macar snooze... 
Cu ochii mici merg la prietena mea din fiecare dimineata , oglinda ... Aprind lumina.... Ne privim... Ohhh , nuuu.... Nu din nou :( ... 2 cosuri... ba nu , 3 .... Ahhh... ce ma fac ?  Mai am doar 2 ore pana trebuie sa plec la serviciu. Hai ca am inceput bine saptamana.... 
Va suna cunoscut? Va regasiti ? Este bine, pentru ca mai jos va prezint solutia cu care eu am scapat de acest cosmar . Sper sa va fie benefica si voua ...

Eu ma confrunt cu probleme legate de acnee inca din perioada adolescentei. In tot acest timp am fost intr-o cautare continua dupa un remediu minune care sa atenueze problema asta neplacuta. Si am incercat o multime de produse, atat cosmetice cat si farmaceutice,creme, alifii minune , mai ieftine sau mai scumpe, dar in zadar. Ba mai mult, erau cateodata atat de dure pentru tenul meu incat imi lasau rani in loc de cosuri. Dar, cum speranta moare ultima , dupa un amar de vreme am gasit 2 produse care m-au ajutat cu adevarat,surprinzator pentru mine, atat ca efect, cat si ca termen de actionare, ucigandu-mi cosmarurile periodice   intr-un timp destul de scurt. Astfel , am scapat de acnee si mi-am recapatat increderea: Solutia cu acid salicilic si  Brevoxyl (peroxid de benzoyl).
Paula's Choice Clear

Nu-i asa ca vreti detalii ? ... vreti ? vreti ? :) . Bine, vreau sa impartasesc cu voi multumirea vis-a-vis de produsul respectiv. 

Ce este acidul salicilic? Este un BHA (beta hidroxi acid) care ajuta la indepartarea celulelor moarte de pe suprafata pielii, este antiinflamator si antimicrobian. Este o solutie minunata pentru imbunatatirea aspectului pielii, reduce acneea si exfoliaza bland. Cea mai buna modalitate de folosire este ca toner, asa il folosesc eu, pentru ca ramane mai mult timp pe piele si are timp sa actioneze.
Paula's Choice Clear

De mai bine de o luna de zile folosesc solutia cu acid salicilic 2% de la Paula's Choice, gama Clear varianta mini de 30 ml.  Bineinteles, inainte sa o folosesc mi-am facut temele, mi-am luat notite,  m-am documentat temeinic si am gasit o multime de pareri pozitive. Abia apoi am decis sa il incerc.... Si pe buna dreptate, si la mine chiar a functionat.
Vi s-a intamplat ca un produs bun sa se termine foarte repede, exact atunci cand ti-ai dori sa mai ai ? Mie da. Ei bine, inca un plus la acest produs este ca este economic , dupa tot acest timp inca mai am o treime de continut. O folosesc de doua ori pe zi, pe post de toner iar dimineata obligatoriu aplic crema cu spf. Tenul meu este mai curat, doar rareori mai sunt cateva cosuri (2-3) care se incapataneaza sa apara.
Insa, atentie.  Eu am tenul gras si nu am avut nicio reactie neplacuta cu acesta, dar am citit ca pe tenul sensibil e posibil sa apara roseata sau descuamare, asa ca e bine sa aveti in vedere si acest lucru. 

Ca si minus ar fi pretul, 42 Ron pentru mini de 30ml. Mi-as fi dorit sa fie mai accesibila, dar pana gasesc o alta varianta am sa o recumpar pentru ca imi placeeeee!!

Voi ati incercat pana acum sa folositi pe post de toner solutie cu acid salicilic? 
Pana data viitoare , va pup si .. multa racoare :)