Favoritele in materie de make-up din Iulie

Si mi-au placut multe produse luna trecuta. Dar pentru ca sunt cateva pe care le-am folosit excesiv m-am gandit sa va spun ce, si de ce au meritat toata atentia mea.


BB Cream Lioele - Un BB lejer, grad de acoperire mediu, spf 30 si cu alte cuvinte o alternativa ideala la fondul de ten. Mai multe detalii despre el puteti afla de aici.

Maybelline Lash Sensational - pe acesta l-am castigat la un concurs de-al Monei si de atunci sunt intr-o relatie super pasionala cu el. Gene nelipicioase, lungi si voluminoase, asta promite si asta face!


Baza pentru machiajul ochilor de la Melkior - iara o poveste de amor de la prima utilizare. Fardul nu se mai intinde in pliuri, tusul nu se mai transfera pe partea superioara a ploapei si utilizatorul e super multumit. V-am povesiti  despre el aici .

Tusul de ochi negru de la Inglot - Nr 77. Este un super tus , cremos, super pigmentat, rezistent si cu finish mat. Este si foarte economic, doar o mica cantitate este suficienta pentru trasarea unui cat eye fabulos.

Pudra minerala Elf - Va povesteam de ea aici. Am aplicat-o pe fata inaintea BB-ului si machiajul a stat intact toata ziua. Nu am avut nici o reactie alergica, nici un puseu de acnee, doar fericire pe chip.


Fard de ochi Melkior - O nuanta pamantie lejera, perfecta pentru un machiaj de zi.

Paleta The Nude - O frumusete RARA!! Nuantele deschise mi-au iluminat privirea in luna iulie. Detalii si swatch aveti aici.

Creion Max Factor alb -il folosesc pe ploapa inferioara, are rolul de a marii ochii si ii face si mai frumosi :D

Ultimul dar nu cel din urma, rujul Golden Rose Matte Velvet no 20. Un ruj rezistent, culoare sangerie, minunat!

Voi ce produs de make-up ati favorizat in luna Iulie?
Multumesc pentru vizita!
Bye!