Swatch ruj Avon

Hello pretty girls!

 Astazi am swatch-uit cateva mostre din rujurile Avon.  Doua sunt Ultra Color Absolute, doua Ultra Color Bold si unul din gama Luxe Couture Creme.  Asa arata minunatiile acestea in lumina naturala.

Avon Luxe Couture Creme : Lustering Nude Avon Luxe Couture Creme : Lustering Nude
 Ruj Ultra Color Absolute: descrierea oficiala "Buze absolut seducatoare dintr-un singur gest! Rujul Ultra Colour Absolute are o formula cremoasa, lejera ce contine un complex de vitaminele C si E pentru hidratare, colagen, SPF 15 si ingrediente care mentin buzele frumoase si sanatoase. ImbunataÅ£eşte textura buzelor."
Este intradevar un ruj cremos care se aplica foarte usor dar care nu rezista foarte mult pe buze. Eu am ales doua nuante Warm honey si coffe creme, doua rujuri din aceiasi gama de culoare, difera doar tonul. 

Avon Warm Honey & Cofee Creme
Avon Warm Honey lipstick

Avon Cofee Creme lipstick ruj
  Ruj Ultra Color Bold :  "nuanțe saturate, pigmenți intenși, cu 50% mai multă culoare*, formulă cu uleiuri hrănitoare, vitamina E și SPF 15,acoperire puternică
Cum acționează:Formula este Ć®mbogățită cu vitamina E, uleiuri nutritive și factor de protecție solară SPF 15, oferind Ć®n același timp culoare irezistibilă și Ć®ngrijire buzelor!"
Rujurile ultra color bold sunt intradevar mai pigmentate si nuantele mult mai placute, sau cel putin mai placute ochiului meu. Am testat nuanta Power plum, o culoare visinie spre roz si Starburst pink , un ruj roz turbat.

Avon lipstick Power Plum & Starburst Pink 
Avon lipstick Power Plum ruj movAvon lipstick  Starburst Pink  ruj roz deschis
 Mie mi-a placut cel mai mult Power Plum, sunt obsedata de culorile mai inchise si rujul asta mi se potriveste de minune. Voua va face ceva cu ochiul?

Va multumesc pentru vizita!
Bye!