Maybelline Master Ink satin review -tus de ochi rezistent

 Sunt intr-o cautare continua pentru cea mai buna formula de eyeliner. Asta e, sunt mega fan si daca as avea posibilitatea..le-as lua pe toate care exista sa le alternez zilnic :D. Dar, pentru ca trebuie sa fiu realista (nuuuuuu!!) ma multumesc cu cate un nou tus de ochi odata la doua luni. 
Pe Maybelline Master Ink l-am cumparat Ć®n Noiembrie de pe aoro si de atunci l-am folosit de cateva ori bune. 
Primul lucru care m-a atras la eyeliner-ul asta a fost ambalajul minimal. Mi se pare geniala combinatia asta alb-negru, atat de simpla dar foarte eleganta.



Pensula este de tip carioca și este minunata! Asta pentru ca liniile trase cu ajutorul ei sunt extrem de precise, un lucru extrem de folositor mai ales pentru incepatoarele in taina 'coditei'. Consistenta produsului este lichida si se usuca treptat (nu extrem de repede).


Finish-ul este lucios, satinat. Este un eyeliner rezistent la apa...sau rezistent in general, eu l-am purtat o zi intrega si abia spre sfarsitul ei, s-a dezintegrat putin (doar in colțul intern al ochiului).


Cand vine vorba de demachiere, e putin mai problematic. Pentru ca este de tip peel off, acesta se dezintegreaza in bucati mici mici care pot intră cu usurinta in ochi. Ca sa imi fie mai usor sa il demachiez, 
folosesc un bifazic si nu deschid pleoapa pana nu este perfect curata.


Il gasiti in doua variante: matte și satin, ambele variante rezistente la apa.
 Concluzia: este un tus bun, rezistent la transfer și usor de folosit. ii dau nota 8/10 pentru ca e un pic mai greu de demachiant. 

Atat despre Maybelline Master Ink, va pupa Taitzel!!