Beauty news Palette


NOU Palette Intensive Color Cream

Pentru culoare intensă și mai multă Ć®ngrijire ca niciodată.

Cu noua colecție Ć®mbunătățită de la Palette Intensive Color Cream, ce folosește cele mai recente inovații Ć®n materie de colorare a părului, intensitatea culorii nu a fost niciodată atĆ¢t de profundă și, Ć®n același timp, atĆ¢t de delicată cu părul. Experții Ć®n Ć®ngrijirea părului de la Palette au dezvoltat o nouă mască pentru păr Ć®mbogățită cu complex de keratină, care promite o acțiune remarcabilă de Ć®ngrijire a firului de păr, de pĆ¢nă la trei ori mai mare decĆ¢t un produs obișnuit. Noua colecție Palette Intensive Color Cream oferă o selecție spectaculoasă de 32 de nuanțe intense și foarte la modă - trei nuanțe noi de roșu strălucitor, foarte prezente anul acesta Ć®n cadrul prezentărilor de modă, precum și nuanța Super Platinum Blonde, considerată „tendință sezonului” Ć®n materie de colorare a părului. Asfel, cu noua gamă Palette Intensive Color Cream, iubitoarele de culoare și pasionatele de modă vor  atrage toate privirile indiferent de ocazie.
Pentru că un păr Ć®ngrijit va fi mereu la modă, noua gamă Ć®mbunătățită de la Palette Intensive Color Cream Ć®mbină cele mai noi tehnologii de Ć®ngrijire a părului cu cele mai vibrante și intense culori. 

Ultima inovație a experților Palette este Masca cu complex de Keratină, care Ć®ngrijește părul Ć®n profunzime, Ć®n timp ce pigmenții de culoare oferă un finisaj magnific, combinația avĆ¢nd o acțiune triplă asupra firului de păr:
1. Părul devine mai puternic: Proteine de cea mai bună calitate regenerează și restructurează părul din interior (reface structura firului de par, de la interior). Keratina este cea mai importantă proteină din compoziția părului, ce are rolul de a proteja și a-i oferi suplețe și strălucire, iar hidratarea corespunzătoare a stratului de keratină oprește deteriorare și despicarea firului de păr. Ǝn plus, prin suplimentarea aportului de keratină, crește rezistența părului, astfel Ć®ncĆ¢t acesta va fi mult mai sănătos Ć®n interior și va arăta mai strălucitor și mai frumos  la exterior.
2. Suprafața părului devine mai fină: Pro-vitamina Pantenol hidratează și regenerează părul, lăsĆ¢nd-l mai frumos și mătăsos la atingere.
3. Oferă strălucire: Părul este revigorat datorită uleiului de sĆ¢mburi de caise cu aromă de miere, ce-i oferă fibrei capilare o strălucire spectaculoasă și un aspect sănătos.
Noua colecție Palette Intensive Color Cream cuprinde 32 de nuanțe ce oferă strălucire maximă părului și o acoperire perfectă a firelor albe.

Cele trei nuanțe noi de roșu vibrant din colecția Palette Intesive Color Cream Ć®i vor oferi părului un luciu special și o culoare ce va dura pĆ¢nă la 8 săptămĆ¢ni. Ǝn plus, datorită potențiatorului de culoare (Red Booster) firele albe vor fi acoperite 100%. De la vibrantul Roșu Scarlet la pasionantul Flaming Red, cele trei nuanțe noi de roșu completează ultimele tendințe Ć®n materie de modă și colorare a părului. 

Cel de-al patrulea produs nou din colecția Palette Intesive Color Cream este nuanța Super Platinum Blond – o vopsea cu pigmenți unici argintii pentru un efect anti-Ć®ngălbenire și un luciu metalic. Această nuanță este Ć®n această primăvară/vară una dintre cele mai actuale alegeri Ć®n ceea ce privește culoare părului pentru Ć®mpătimitele modei. Super Platinum Blond permite deschiderea părului cu pĆ¢nă la cinci nuanțe.
Milioane de consumatori din lume au Ć®ncredere Ć®n Palette – marca numărul 1 Ć®n Europa Ć®n vopsirea părului – datorită calității extraordinare a produselor, precum și a prețurilor accesibile.
Disponibil deja Ć®n magazine, noul Palette Intensive Color Cream promite o culoare intensă și oferă mai multă ingrijire ca niciodată.

Publicar un comentario

0 Comentarios