Melkior beauty haul

Nu stiu cum sunteti voi dar va spun sincer...eu niciodata nu am suficiente produse de make-up. Nu imi sunt de ajuns nici rujurile, nici fardurile si nici fondurile de ten :D.  Astazi am sa va arat cateva produse pe care le-am achizitionat de curand de la Melkior: 6 Bucati fard pentru ochi, un spray pentru fixarea machiajului si o perie pentru volum.

Fardurile Melkior sunt super calitative, pigmentate si rezistente. Va asigur ca nuanta va arata exact la fel aplicata pe ploapa si daca folositi o baza pentru ochi inainte, va fi mult mai intensa.

Maroon- un maro neutru mat, fara subton rosiatic sau orange. Este o culoare numai buna pentru conturul ochilor (ca un eyeliner) sau pentru a fi folosit in pliul ochiului. 
Autumn sunset- un nuanta calda de maro cu usor subton orange. Este o culoare perfecta pentru un make-up de toamna (asa cum si sugereaza numele). Este un fard mat.
Chocolate: o nuanta mata de maro cenusiu.  Nu prea imi aduce mie a ciocolata dar e o culaore fantastica pentru smokey eyes.
Sweet nectar- un roze mat delicat
White gold- Un albusor cenusiu sidefat perfect pentru iluminare (coltul ochiului sau sub spranceana)
Ethereal- o nuanta neutra de beige inchis, tot mat.
Perie styling neagra: "Ideala pentru coafarea, taparea parului si separarea suvitelor - Perii din par de porc de mistret distribuie uleiurile proprii ale scalpului lasand parul matasos si stralucitor - Combinatia de peri mici si mari ajuta la crearea de volum - Varful ascutit al periei separa suvitele si creeaza carari perfecte" Este super deasa si intradevar aduce un plus de volum parului (prin tapare).
Spray pentru fixare machiaj. Inca nu l-am incercat dar spune ca: "Este un fixator care creste rezistenta machiajului, timp in care asigura o senzatie imediata de bine si
prospetime. Pastreaza machiajul impecabil pe tot parcursul zilei. Confort. Hidratare.

Aplicat la finalul rutinei zilnice de machiaj, fixatorul asigura hidratare continua si confort. Pulverizati la finalul machiajului (la o distanta de minim 30 cm de fata) pentru a mentine machiajul intact pe tot parcursul zilei sau pentru a il reimprospata."
Asta e tot, si tot nu imi par suficiente :)) Voi ce bunatati Melkior detineti?

Nu uitati de codul melkior10taitzel pentru 10% reducere atunci cand faceti o comanda pe site.

Publicar un comentario

0 Comentarios