Ebay wish-list de miercuri

Mie imi place mult ebay-ul! Gasesc o multime de lucruri ieftine, frumoase si super variate. Si cand zic orice...chiar vorbesc despre orice! Eu sunt o super fana si de-a lungul vremii mi-am adaugat in colectie o gramada de nebunii cumapartate de pe ebay. De la niste banale recipiente din plastic la genti, pantofi si chiar electronice.

Astazi am sa va arat care este micul meu wishlist ebay, pentru saptamani asta :D..poate va inspir si pe voi hihiihihihi.

Imi plac mult de tot sticlele astea pentru apa. Sunt colorate, haioase si Bpa Free. Un chilipir la numai 2$ . Portable Sport Camping Cycling Travel Plastic Fruit Juice Water Bottle Cup 550ml
Un ceas cu un design tare interesant,  pret 3-4 $ in functie de seller. 
Fashion new Women's Watch Stainless Steel Quartz Analog Wrist Watch Armbanduhr
O husa de telefon cu mai multe intrebuintari, adica o poti folosi si pe post de card holder pret aprox 3-4 $. Magnetic Flip stand Card Slot Leather wallet+TPU Case Cover For Lenovo.
Am gasit si un colier interesant la 4 $. Cred că e numai bun de purtat cu maieu decoltat și jeans. Fashion Charm Bib Statement Chunky Choker Chain Crystal Pendant Necklace.



O stippling brush super pufoasa si deasa. Tot Ć®n jur de 2$ . Am mai cumpărat tot de aici o pensula de genul asta dar am ales varianta mini și acum regret. Pensula e geniala dar mult prea mica si se aplica fondul de ten ceva mai migălos. Makeup Cosmetic Duo Fiber Stippling Mineral Brush Blush Foundation Powder BJ. 
S-a făcut atĆ¢t tam tam cu pensulele acestea ovale Ć®ncĆ¢t am Ć®nceput să le și visez. Ca să Ć®mi satisfac curiozitatea am pus pe wishlist și setul asta la doar 8$. Varianta extra ieftina :)).  Soft 10pcs Toothbrush Shaped Foundation Power 

Cam atĆ¢t pentru săptămĆ¢na asta, mă mai uit...mai prospectez piața și va mai arat si săptămĆ¢na viitoare ce nebunii ieftine mai găsesc (și cumpăr) pe ebay.

Publicar un comentario

0 Comentarios