Noutati Flormar - Flower Tales si altele

Un nou magazin Flormar s-a deschis zilele acestea, bucurand doamnele si domnitele din Militari. Il gasiti in Galeria Comerciala Auchan Militari – adresa exacta: Bulevardul Iuliu Maniu 546-560. 
Am fost si eu la deschidere si tare mult mi-a placut, abundenta de culori si diversitatea produselor m-au facut sa nu ma dezlipesc de acolo cateva zeci de minute.  
Si uite cu ce m-am intors acasa de acolo:

Piesa de rezistenta din noua colectie Flower Tales este fondul de ten. Este un fond de ten ce ofera acoperire medie spre mare, rezistent si hidratant. Super misto e faptul ca se gaseste in 10 nuante si este recomandat tuturor tipurilor de ten. Costa 55 lei si se spune ca ar fi o alternativa mai hidratanta la fondul de ten Flormar Mat Touch.
'Fondul de ten Smooth Touch cu o textura usoara, fina si naturala. Confera o acoperire medie, asigura un confort de pana la 12 ore. Datorita complexului de Floare de Lotus si Orhidee ajuta la consolidarea frumuseti naturala a pielii, hidrateaza tenul, lupta cu radicaliliberi si lasa tenul fin. Filtrele UV protejeaza pielea de factori externi.'

Set oja Shine & Color in nuanta purple magnet  pret 31 lei.

Ruj Delicious Lips Stick Stylo in nuanta portrait of a plum. Un ruj hidratant, pigmentat si numai bun pentru zilele insorite. Pe site l-am vazut la reducere 20 de lei in loc de 33.
'Delicious Lipstick Stylo, confera unicitate machiajului buzelor, fiind disponibil intr-o vasta gama de culori. Datorita vitaminei E, cacao-ului, untului de shea si complexului de orhidee din formula sa, acest produs mentine nivelul optim de hidratare al buzelor, asigurand confort pe toata durata zilei. Ingredientii speciali confera moliciune si permit o aplicare usoara. Acest ruj creeaza efecte speciale, mate sau lucioase, contine, de asemenea factor de protectie SPF 15 impotriva razelor solare.'

 Si pentru ca nu am putut rezista, mi-am cumparat si un gloss din gama Lights of Flowers. Nuanta aleasa este Lf44, un lipgloss orange pigmentat nevoie mare si  super lucios. Si pe acesta il vad redus pe site 20 lei in loc de 31.
'Textura extraordinara face ca buzele sa fie incredibil de moi şi atractive. Tehnologia inovativa de gel asigura o suprafata cremoasa elastica si o culoare intensa. Asigura o hidratare profunda, datorita extractului de floare de cires iar extractul de ambra repara structura delicata a buzelor si le hraneste. Protejeaza buzele impotriva deteriorarii, cu ajutorul antioxidantilor puternici pe care ii contine, asigurandu-le un aspect sanatos si ingrijit.'

Voi ce produse Flormar ati cumparat in ultima perioada?