Beauty news: Aplicația Ghid de Styling Schwarzkopf



Aplicația Ghid de Styling Schwarzkopf este noul consultant profesionist de hair styling și tendințe. Tu l-ai încercat?

Cauţi o coafură nouă sau vrei pur şi simplu să încerci cele mai noi coafuri fără să mergi la salon? Acum poți să faci acest lucru acasă, cu ajutorului Ghidului de Styling Schwarzkopf și al noii funcții Oglinda Live. Prin intermediul aplicației poți află care sunt tendinţele în coafuri pentru 2016 și care este stilul care ți se potrivește - împletituri, bob lung, bucle strălucitoare, stil rock sau pixie pentru păr scurt - sau poți încerca ceva diferit și surprinzător. Noua aplicație Ghidul de Styling Schwarzkopf îți arătă toate tipurile de coafuri care pot fi realizate foarte ușor acasă și care sunt produsele de care ai nevoie opentru acestea.

Pentru femei părul este mai mult decât o simplă partea a corpului care necesită îngrijire. Părul și mai ales cum este acesta aranjat le ajute pe femei să iasă în evidență cu fiecare ocazie. Așadar, de fiecare dată când ai nevoie de o idee nouă pentru aranjarea părului, fie că este vorba despre o coafură de diseară, fie pentru a face o simplă schimbare de look, Ghidul de Styling Schwarzkopf îţi arată care sunt cele mai la modă coafuri şi ce trebuie să faci pas cu pas pentru a le realiza. Iar cu oglinda virtuală poți proba coafurile direct pe telefon pentru a afla dacă este ceea ce cauți tu și ceea ce ți se potrivește.

Parcurge selecția de coafuri, de la cele simple la cele pentru ocazii festive, apoi deschide oglinda virtuală pentru a încerca tipul de coafura ales în timp real. Indiferent dacă ai părul lung sau scurt, blond sau brunet, aplicația îți permite să compari cum îți stă cu diferite coafuri, să faci fotografii și să îți salvezi coafurile preferate pe telefon.

După ce ai ales coafura şi culoarea favorită, trebuie doar să accesezi ghidul, unde vei găsi instrucţiuni detaliate privind procesul de realizare a coafurilor, dar și informații despre accesoriile de care ai putea avea nevoie, de exemplu, plăci de îndreptat părul, ondulatoare de păr, uscătoare sau piepteni. Astfel, poţi să fii sigură că vei obţine cu uşurinţă coafura la care ai visat!

Mai mult, Ghidul de Styling Schwarzkopf îți prezintă toate produsele de îngrijire și vopsire a părului necesare pentru a obține coafura aleasă. În plus, aplicația îți permite să afli unde este situat cel mai apropiat magazin de unde poți achiziționa produsele respective.

Totodată, ghidul de referinţă „Totul despre păr” din interiorul aplicației cuprinde răspunsuri ale experţilor la multe întrebări referitoare la vopsirea părului, coafarea şi îngrijirea lui. Așadar, dacă ai idei noi sau diverse întrebări privind îngrijirea și aranjarea părului, poți lua legătura cu experții Schwarzkopf prin intermediul aplicației pentru a afla răspunsurile căutate.

Publicar un comentario

0 Comentarios