Sărbători de poveste, cu decorațiuni inspirate de Ferrero


Se apropie acea perioadă a anului în care mirosul de brad ne inundă casele și transformă tot ce e în jur într-o poveste, având ca decor zapadă, cadouri, lumini strălucitoare, emoții și bucurii. Pentru  a adăuga mai multă magie acestui peisaj, Ferrero îți vine în ajutor cu idei originale de ornamente Do It Yourself (DIY) ce vor încânta privirile celor dragi și pe ale invitaților tăi.
În sezonul acesta, Ferrero dă tonul tendințelor în decorațiuni cu o colecție inspirată de magia basmelor. Fie că este vorba despre decorarea mesei festive, împachetarea celor mai frumoase cadouri sau împodobirea casei, ideile creative de la Ferrero te inspiră să realizezi singură atmosfera de basm mult visată. Pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro, poți găsi peste 30 de idei adaptate pentru povestea ta: coronite de aur, oameni de zăpadă, figurine din povești și fulgi de nea. Ornamentele propuse pot fi confecționate manual, folosind șabloane create de Ferrero si materiale accesibile, adaugând culoare și rafinament cu specialitatile Ferrero Rocher, Raffaello și Mon Chéri.
Motto-ul colecției 2016 este “Crăciun de poveste” pentru că, în acest an, decorațiunile se transformă într-un povestitor fermecător. Amintirile din copilărie, poveștile preferate și propria imaginație sunt sursele tale de inspirație.
În acest sezon (aproape) totul este permis în materie de culori, forme și stil. Hârtia, sticla, cristalul, lâna și sfoara sunt din nou în tendințe, iar lista este întregită de clasicele ramuri de brad și mușchii de pământ. Pe lângă acestea, un must-have al acestui sezon sunt sigiliile de ceară, de toate culorile, ce pot transforma o simplă cutie de cadou într-o adevărată operă de artă ce atrage privirile.
Urmărind aceste tendințe, Ferrero ne arată, în colecția Decorațiuni Festive 2016, cum decorațiunile tradiționale pot fi combinate cu materiale și tehnici moderne, pentru a fi reinterpretate într-o manieră originală. Toate propunerile DIY necesită materiale ușor de procurat, sunt explicate pas cu pas și sunt ușor de realizat.

Ferrero vă urează un Crăciun de poveste și decorare plăcută!
 
Idei originale pentru decorațiuni 2016.
Accesați www.decoratiuni-magice.ro pentru mai multe idei de decorațiuni, instrucțiuni detaliate și șabloane gata de imprimat.

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Vreau sa imi realizez cateva vaze!!! Am cateva idei si sper sa reusesc sa fac asta cat de curand! As vrea sa si filmez :D

    ResponderEliminar